Yasemin Sadıkoğlu: Hadise iftira attı, itibarımı zedeledi!

Hadise’nin dolandırıcılıkla itham ettiği iş kadını Yasemin Sadıkoğlu’nu savcılık suçsuz buldu. Ama bu kez Yasemin Sadıkoğlu’nun avukatı şikayetçi oldu.

İngiliz Moda Ödülleri Töreni'ni izlemek için bilet aldırdığı arkadaşı Yasemin Sadıkoğlu'nun kendisini dolandırdığını iddia eden Hadise'ye savcılıktan kötü haber geldi. Günaydın'dan Hakan Uç'un haberine göre; yürütülen soruşturma sonrası takipsizlik kararı verildi.

Suç duyurusunda bulundu

Karar sonrası Yasemin Sadıkoğlu'nun avukatı Sevda Şahin İhsanoğlu, "Yapılan haksız suç duyurusu nedeniyle itibarı zedelenen müvekkilim Yasemin Sadıkoğlu, Hadise Açıkgöz hakkında iftira nedeniyle suç duyurusunda bulundu" dedi.

İcra takibi de istedi

Avukat İhsanoğlu, Hadise'nin TCK'nın 267'nci maddesine göre bir yıldan dört yıla kadar hapisle cezalandırılması gerektiğini belirtti. Ayrıca Yasemin Sadıkoğlu'nun, Hadise'den alacağının tahsili sebebi ile icra takibi başlatıldığını açıkladı.

Yasemin Sadıkoğlu'nun avukatı; Hadise'nin müvekkiline olan borcunu ödemek istemediği için Yasemin Sadıkoğlu'na iftira attığını söyleyip ekledi: "Müvekkilim, saygın bir iş kadınıdır."

Tüm bu gelişmelerden sonra şarkıcı Hadise'ye hem ceza hem tazminat davası açılabileceği iddia ediliyor.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

 

YORUM YAP
YORUMLAR