"Yaşar İpek konuşma yasağını deldiği için ceza aldı!"

Yaşar İpek'in avukatı Begüm Gürel, Seren Serengil'in şikayetiyle 3 gün hapis cezasına çarptırılan müvekliliyle ilgili yayınlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek bir açıklama gönderdi.

- ÖZEL HABER -

Avukat Begüm Gürel'in açıklaması şöyle:

"Bugün müvekkilim Yaşar İpek hakkında çıkan haberler ne yazık ki tam olarak gerçekleri ve mahkeme kararının mahiyetini yansıtmamaktadır. 

Müvekkilim hakkında verilen tazyik hapsi kararı, müvekkilimin mahkemenin daha önce vermiş olduğu konuşmama yasağına aykırı hareket etmiş olması sebebiyle verilmiştir. 

İlgi ve alakanıza çok teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla.

Yaşar İpek: Cezaevine girerken elinden tuttum. Şimdi beni eliyle cezaevine gönderiyor. TIKLAYIN!

Neler Olmuştu:

Yaşar İpek ‘Konuşma Yasağını’ deldiği için 3 Gün Hapis Yatacak!

Boşanma aşamasındaki eşi Seren Serengil ile ilgili konuşması mahkeme tarafından yasaklanmasına rağmen bu kurala uymayan Yaşar İpek, 3 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Yaşar İpek'in daha sonra bir magazin programına katılarak mahkemenin kararını ihlal ettiğini öne süren Serengil, geçen hafta adliyeye gelerek eşi hakkında zorlama hapsine karar verilmesini istemişti.

Mahkeme, konuşma yasağını deldiği gerekçesiyle Yaşar İpek'i 3 gün hapis cezası ile cezalandırdı. İpek'in, bu karara 21 gün içinde itiraz hakkı bulunuyor. 

Seren Serengil de yatmıştı

Seren Serengil daha önce Gülben Ergen'in aldırdığı konuşma yasağı kararına uymayarak 3 gün hapis yatmış ve o dönemde Yaşar İpek ile aşkları başlamıştı.

SEREN SERENGİL: BEBEK YAPMAYI YİNE DENEYECEĞİM (YouTube kanalım Bilal ÖzcanTV'ye abone olarak ünlülerle ilgili gelişmelerden en erken siz haberdar olabilirsiniz.)

YORUM YAP
YORUMLAR