Yağmur Ünal ile Irmak Ünal'ın gecesi çöp kamyonunda bitti

Cihan Ünal’ın kızları Yağmur ve Irmak Ünal’ın keyifli başlayan geceleri tatsız sona erdi. Yağmur Ünal alkolün dozunu kaçırınca yürümekte zorlandı ve düştü



Geçtiğimiz günlerde Kasım Garipoğlu’yla aşk yaşadığı ortaya çıkan Yağmur Ünal, önceki akşam sevgilisini, ablası Irmak Ünal’la tanıştırdı.

Gazetecileri görünce dağıldılar

Cadde'den Emrah Akçaay'ın haberine göre, Bebek'te bir mekanda buluşan aileye, Anıl Tetik de eşlik etti. Yedi yılın ardından işadamı Emre Karabacak’tan boşanan Irmak Ünal’la, Tetik’in şarkılar söyleyip, dans ettikleri iddia edildi. Mekandan el ele çıkan ikili, gazetecileri fark edince, ayrı yönlere gitti.



Aldığı alkol nedeniyle ayakta durmakta zorlandığı görülen Yağmur Ünal’ın yardımına ablası koştu. Irmak Ünal, kardeşinin koluna girerek, yürümesine yardımcı oldu. Ancak topuklu ayakkabısının azizliğine uğrayan Yağmur Ünal, kendini yerde buldu.

Ayakkabısının azizliğine uğradı

Beşiktaş Belediyesi’ne ait çöp toplama aracının içine düşen yapımcı, zor anlar yaşadı. İşçilerin ve çevredekilerin yardımıyla kaldırılan Ünal, ayağından çıkan ayakkabılarını eline alarak, aracına binmeyi başardı.



(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR