VİDEO HABER-BEYAZ SHOW'DA YAYIN DURDUKTAN SONRA PROTESTOCULAR BÖYLE ÇIKARILDI

SON İKİ HAFTADA ÜNLÜ ŞOVMEN BEYAZIT ÖZTÜRK'ÜN BAŞINA GELENLER PİŞMİŞ TAVUĞUN BAŞINA GELMEMİŞTİR. ÜNLÜ SUNUCUNUN STÜDYOSU BU KEZ DE AYŞE ÖĞRETMEN' TARAFTARLARINCA BASILDI. İŞTE O PROTESTO ANLARI...

PROTESTOCULAR STÜDYODAN ATILDI, BU GÖRÜNTÜLERİ STÜDYODAKİ DİĞER KONUKLAR ÇEKTİ

 

MAGAZİN DUAYENİ- (HABERİN DETAYI) Beyaz Show'daki 'Ayşe Öğretmen' protestocuları salondan böyle çıkarıldı. Canlı yayın sırasında Beyazıt Öztürk konuklarıyla sohbet ederken aniden stüdyoda bulunan konuklardan bazıları, geçen hafta programa telefonla bağlanan ve kendisini 'Ayşe Öğretmen' olarak tanıtan şahısa destek sloganları atmaya başladı.

 

Bunun üzerine Beyazıt Öztürk hemen VTR anonsu yaptı ve canlı yayından bant yayına geçildi. Verilen arada protestocu gurup bağırmaya devam ederken görevliler tarafından apar topar salondan dışarı çıkartıldılar.

 

Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show'a katılan 'Öğrenci Kolektifleri' üyesi bir grup, "Çocuklar ölmesin" diyen Ayşe Çelik'e destek eylemi gerçekleştirdi. Sloganların ardından yayın kesilirken, grup stüdyo ve program görevlileri tarafından stüdyo dışına çıkarıldı.

 

Ardından yayın, hiç bir şey olmamış gibi kaldığı yerden devam etti...

 

BEYAZ SHOW'DA YAYIN DURDUKTAN SONRA YAŞANANLARI İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEONUN ÜSTÜNE TIKLAYIN

YORUM YAP
YORUMLAR