VİDEO HABER - BEYAZ SHOW’DA İKİNCİ ŞOK: “AYŞE ÖĞRETMEN YALNIZ DEĞİLDİR” PROTESTOSU!

BEYAZ SHOW'DA OLAY BİTMİYOR. BU GECE PROGRAMA KATILAN BİR GURUBUN PROTESTOSU ÜZERİNE CANLI YAYIN KESİLDİ VE VTR YAYINA GİRDİ. STÜDYOYA YENİDEN DÖNÜLDÜĞÜNDE İSE O KONUDAN HİÇ BAHSEDİLMEDİ...

STÜDYODA SEYİRCİLER ANİDEN BAĞIRMAYA BAŞLADI!

 

Diyarbakır'da yaşadığını ve öğretmen olduğunu belirten Ayşe Çelik'in telefonla bağlanarak "Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız? Sessiz kalmayın. Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın" demesinin ardından ilk bölümü yayınlanan Beyaz Show'a katılan izleyicilerin bir kısmı "Ayşe Öğretmen yalnız değildir" diye slogan attı.

 

Sloganlar üzerine yayının sesi kesilirken, program Beyazıt Öztürk'ün anonsuyla VTR'ye geçti.

 

Beyaz Show'un açılışında, programın geçen haftaki bölümünde yaşananlardan bahsedilmedi. Programın açılışında konuşan Beyazıt Öztürk, “Beni buradan bilen ve buramı bilen herkese, ekran başındakilere, burada olan bütün seyircilere canı gönülden çok çok çok teşekkür ediyorum” dedi. 

 

Programın ilerleyen dakikalarında stüdyoda bulunan bir grup izleyicinin Beyazıt Öztürk'ü protesto etmesi üzerine yayının sesi kesildi ve program VTR'ye girdi. Bant yayının gösterilmesinin ardından stüdyoya bağlanıldığında konudan bahsedilmedi.

 

Beyaz Show'un geçen hafta yayınlanan bölümüne telefonla bağlanan ve öğretmen olduğunu belirten Ayşe Çelik, “Ülkenin doğusunda yaşananların farkında mısınız? Burada yaşananlar ekranlarda çok farklı aktarılıyor. Sessiz kalmayın. İnsan olarak biraz daha hassasiyetle yaklaşın. Burada çocuklar ölüyor" demişti.

 

Milli Eğitim Bakanlığı, Ayşe Çelik adında Diyarbakır'da görev yapan bir öğretmenin kadrolarında bulunmadığını açıklamış, Kanal D'nin yayınladığı özür metninde de “Beyazıt Öztürk, toplumun her kesimini kucaklayan tarzına rağmen böylesi bir provokasyonun içine çekilmeye çalışılmıştır. Doğan TV ve Kanal D ilk günden bugüne devletin yanında yer almıştır” ifadeleri yer almıştı. 

 

Konuyla ilgili konuşan Beyazıt Öztürk de "Keyifle telefona gittim ancak, ‘Çocuklar ölüyor burada’ diye bir tepkiyle karşılaşınca beynim durdu. 'Ne yapacağım' diye kendi iç sesimi dinlemekten konuşulanı dinleyemedim. Bir niyetin olduğunu anlayamadım. Öğretmenim deyince de inandım ama öyle olmadığı ortaya çıktı. Terör örgütünü alkışlatmak gibi bir durum yok. İstemeden kırdıklarım olduysa özür dilerim" diye konuşmuştu.

 

Programın yarattığı tartışmanın ardından, Beyaz Show'un yapımcısı ile ünlü sunucu Beyazıt Öztürk ve programda konuşan Ayşe Çelik hakkında soruşturma başlatılmıştı.

 

BEYAZ SHOW'DA PROTESTO ANINI İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEONUN ÜSTÜNE TIKLAYIN

YORUM YAP
YORUMLAR