Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro Nusret'te yemek yedi

İstanbul'a gelen Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, saltbae haraketiyle tüm dünyada fenomen haline gelen Nusret Gökçe'nin restoranında yemek yedi.

Çin'e yaptığı resmi ziyaretin ardından İstanbul'a uğrayan Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, eşi Cilia ile birlikte dünya çapında üne kavuşan Nusret Gökçe'nin sahibi olduğu restoranda yemek yedi.

Dünyaca ünlü isimlerle fotoğraflar ve videolar paylaşan Nusret'in Maduro ile çektiği görüntüler de sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Videolardan birinde Nusret Gökçe, Maduro ve eşine yemek servisi yaparken bir diğer videoda Maduro, üzerinde adının yazılı olduğu bir kutudan aldığı puroyu içiyor.

"Nusret sempatik biri. Venezuela'yı seviyor"

Venezuela Devlet Başkanı Maduro'dan tartışma yaratan yemek görüntüleriyle ilgili açıklama: "Nusret sempatik biri. Venezuela'yı seviyor"

Nusret yemeğin ardından Maduro ve eşine üzerinde kendisiyle özdeşleşen saltbae haraketinin yaptığı fotoğrafın basılı olduğu tişört hediye etti.

Maduro, Venezuela devlet televizyonuna yaptığı açıklama ile Nusret'te yemek yediğini doğrularken, "Nusret, şahsen yanımıza geldi. Sohbet ettik ve hoş zaman geçirdik. Kendisi bana birkaç kez Venezuela'yı çok sevdiğini söyledi" dedi.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR