Uyuşturucu davasında flaş karar!

Ünlülerin uyuşturucu davasındaki karar az önce açıklandı. Karar ne oldu? Detaylar haberimizde...

Cenk Eren ile 4 yıl 2'şer ay hapis cezası verdiği Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın cezaları bir üst mahkeme tarafından 'Uyusturucu Madde Kullanma Cezası' na çevrildi.


Toplam 13 sanığa da aynı cezayı veren mahkeme cezaları erteledi.
Aralarında oyuncu ve sanatçıların da bulunduğu 34 kişi hakkında İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılmış, mahkeme 16 Mayıs 2018 tarihli duruşmada kararını açıklamıştı.
Yerel Mahkeme, Cenk Eren'e, "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası vermiş, Eren, 100 lira da adli para cezasına çarptırılmıştı.


Oyuncular Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Hasan Akgün, Hüseyin Orçun Benli, DJ Nuri Kösem, menajer Ayşe Selin Borankay ise, "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan 4'er yıl 2'şer ay hapis 80'er lira da para cezasına çarptırılmıştı. 27 sanık da 4 yıldan 28 yıla kadar değişen oranlarda hapis cezasına çarptırılmışlardı.
Sanıklar, mahkemenin kararını İstinaf Mahkemesi'ne taşımıştı. İstinaf Mahkemesi sanıklar için bugün kararını verdi ve hapise girmekten kurtulan sanıklar adeta yeniden doğmuş gibi oldu.

YORUM YAP
YORUMLAR