Ünlülerin sağ kolu Özgür Aras'a dev medya grubunda üst düzey görev!

Menajer, iletişim danışmanı ve ünlülerin çok yakın arkadaşı Özgür Aras'a yeni görev. Aras, çok önemli bir medya gurubuna marka elçisi atandı. Ve ünlü bir isimle de sözleşme imzaladı.

Ünlüler dünyasının en sevilen isimlerinden Özgür Aras 2021 yılını yeni görevler ve yepyeni projeleriyle tamamlıyor.

Özgür Aras, Süper FM, Metro FM, JoyTurk, Joy FM ve Virgin Radio Türkiye gibi Türkiye’nin en çok dinlenen radyo istasyonlarının yanı sıra Borusan Klasik, Efkar, Joy Akustik, RetroTurk ve Radio Mydonose gibi farklı müzik zevklerine hitap eden 30’u aşkın dijital radyo istasyonunu da bünyesinde bulunduran Karnaval Medya Grubu’nun “Marka Elçisi” oldu.

Başarılı iletişim danışmanı, menajer ve marka elçisi Özgür Aras, eğlence dünyasının en güvenilir isimlerinden biri... Aras mevcut tüm işlerine ve projelerine ilave olarak artık, Karnaval Medya Gurubunda üst düzey görevde...

Müzik, televizyon ve sanat camiasında pek çok ünlüyle birlikte yürüttüğü projeler, yazdığı kitaplar, İstanbul gece hayatına kazandırdığı mekanlar, ses getiren sosyal sorumluluk kampanyaları ve aldığı sayısız ödülle adından sıkça söz ettiren iletişim danışmanı Özgür Aras, Karnaval Medya Grubu’nun “Marka Elçisi” olarak göreve başladı.

Bugüne kadar, Kiss Grup (Kiss TV, Kiss FM, Şık FM, Radyo Spor) Halkla İlişkiler Müdürü, Sabah Gazetesi Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı, ATV Televizyonu Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı, Merkez Dergi Halkla İlişkiler Müdürü, Süper FM Marka Elçisi, Kral Yayın Grubu (Kral FM, Kral TV, Kral Pop Radyo, Kral Pop TV) İletişim Danışmanı görevlerini yürüten Özgür Aras, 1 Aralık 2021 tarihi itibariyle Karnaval Medya Grubu’nda Basın, Halkla İlişkiler, Sanatçı İlişkileri, Konser Organizasyonları , Sponsorluklar ve özel projelerden sorumlu olacak.

ECE SEÇKİN DE ÖZGÜR ARAS'A EMANET!

Ece Seçkin, yeni menajeri, iletişim danışmanı ve marka temsilcisi Özgür Aras'la birlikte görülüyor. Aras'ın çalıştığı ünlüler arasında, Demet Akalın, Seda Sayan, Gülben Ergen, Ajda Pekkan, Deniz Akkaya, Simge, Linet ve Deniz Seki de var.

Öte yandan, Özgür Aras'ın işbirliği yaptığı çok sayıda ünlü isme şarkıcı Ece Seçkin de dahil oldu.

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin bundan sonra kendisini tamamen Özgür Aras'a emanet etti.

Arka arkaya çıkardığı şarkılarıyla milyonların kalbini fetheden; albümleriyle kendinden başarıyla söz ettiren Ece Seçkin, yurt içi ve yurt dışında katılacağı tüm organizasyonlar, markası adına yapılacak anlaşmalar, Menajerlik ve İletişim Hizmetleri için Özgür Aras ile yeni bir anlaşma imzaladı.

Kariyerinde de yeni bir başlangıç yapmanın heyecanını yaşayan başarılı şarkıcı Ece Seçkin, bundan böyle yurt içi ve yurt dışında katılacağı tüm organizasyonlar, markası adına yapılacak anlaşmaların, Menajerlik ve İletişim Hizmetleri Özgür Aras tarafından yapılacağını sosyal medyasından duyurdu…

YORUM YAP
YORUMLAR