Ünlü televizyoncu Can Tanrıyar'ın annesi hayatını kaybetti

Uçankuş TV ve Uçankuş Medya'nın kurucusu Can Tanrıyar ile kardeşi Ali Tanrıyar'ın annesi N. Melahat Tanrıyar bugün 87 yaşında yaşama vefat etti. Melahat hanım, başarılı yapımcılar Anılcan ve Oğulcan Tanrıyar'ın da babaannesiydi.

Bugün kaybettiğimiz Melahat Tanrıyar, torunu televizyoncu ve yapımcı Anılcan Tanrıyar ile görülüyor...

Can Tanrıyar ve Ali Tanrıyar’ın annesi N. Melahat Tanrıyar vefat etti. Cenazesi yarın (Cumartesi - 20 Ekim 2018) Şakirin Camii’nde öğle namazına müteakip Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedilecek.

4 yıl önce hayatını kaybeden rahmetli Mustafa Tanrıyar’ın (Teşkilat Mustafa) eşi, Can Tanrıyar ile Ali Tanrıyar’ın annesi, Oğulcan ve Anılcan Tanrıyar’ın babaannesi Melahat Tanrıyar bugün hakkın rahmetine kavuştu.

Melahat Tanrıyar’ın cenazesi yarın (Cumartesi- 20 Ekim 2018) Şakirin Camii’nde öğle namazını müteakip Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.

Gazeteci ve televizyoncu Can Tanrıyar'ın annesi Melahat hanım, yarın Şakirin Camii'nde öğlen vakti kılınacak cenaze namazından sonra Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek...

bilalozcan.com ailesi olarak merhum Melahat Tanrıyar'a Allah’tan rahmet, Tanrıyar ve Uçankuş ailelerine baş sağlığı diliyoruz.

YORUM YAP
YORUMLAR