Türkiye'nin her yerini 'Anadolu Ateşi' sardı!..

Kuruluşunun 20. Yılında, sahnelerde ise 18.yılında Türkiye başta olmak üzere, Dünya’nın her yerinde kültürel esinti yaratmaya devam eden Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nun sahne programı açıklandı.

18 yıldır 100 ülkede 45 milyonu aşan seyirciyle buluşan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, Özel Gösteriserisine kaldığı yerden devam ederken topluluk, Türkiye’nin 7 bölgesinde ve dünyanın dört bir yanında sahne almaya devam ediyor.



Anadolu Ateşi Kapadokya’da!

Geçtiğimiz aylarda Kültür Bakanlığıiş birliği ile Çin’degerçekleşen “Türkiye Turizm Yılı"tanıtımında sahne alan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu,15 Ağustos’tan itibaren her hafta 2 gün Kapadokya’da dans sevenler ile buluşmaya hazırlanıyor.

Anadolu Ateşi gösterisi Ege sahillerini dolaşacak…

Tüm dünyada ve Türkiye’de 5.000’den fazla kez seyirciyle buluşan Anadolu Ateşi gösterisi, 15 Ağustos’da Marmaris, 16 Ağustos’da Bodrum, 25 Ağustos’da Çeşme ve 26 Ağustos’da Kuşadası’nda seyircisiyle buluşmak için “Ege Turnesi”ne çıkıyor.



Tema Park’a özel “İsfanbul Dreams” gösterisi…

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan’ın sanat danışmanlığını üstlendiği “İsfanbul Tema Park’a özel “İsfanbul Dreams” gösterisi her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri tema park misafirleriyle buluşuyor.

Geleneksel Aspendos gösterileri devam ediyor!

Halk danslarını bale, modern dans ve dansın diğer türleriyle sentezleyerek Türkiye’yi dünyaya dans şöleni ile tanıtan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nun bu yılki programında, her yıl yaz sezonunda geleneksel hale gelen Antalya Aspendos Arenagösterileri de yer alıyor. Haftanın her Salı ve Cuma günüleriAntalyalı seyirciler ve Antalyadaki turistlerle buluşmaya devam edecek olan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nun dünya turne programında ise Rusya, Azerbeycan, Avustralya ve İngiltere yer alıyor.

Anadolu Ateşi Ege Turne Programı:

15 Ağustos Çarşamba, Saat 21:15’de Marmaris Açıkhava Tiyatrosu

16 Ağustos Perşembe,Saat 21:15’de Bodrum Antik Tiyatrosu

25 Ağustos Pazar, Saat 21:15’de Çeşme Amfi Tiyatrosu

26 Ağustos Pazar, Saat 21:15’de Kuşadası AVM Amfi Tiyatrosu

YORUM YAP
YORUMLAR