Türkiye'nin en 'ünlü' Havalimanı!..

Bayramda başka şehirlerde tatil ya da iş yaptıktan sonra İstanbul’a dönen ünlüler, Atatürk Havalimanı’nda objektiflere yansıdı

HT Magazin'de yer alan habere göre, bayramda başka şehirlerde tatil ya da iş yaptıktan sonra İstanbul’a dönen ünlüler, Atatürk Havalimanı’nda objektiflere yansıdı.

"ÇOCUK YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ"



Antalya dönüşünde görüntülenen Mustafa Ceceli, gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Ceceli, bayramda ilk eşinden olan oğluna harçlık verdiğini, annesi ve babasındansa harçlık topladığını belirtti.



Ünlü şarkıcı, konu geçtiğimiz yıl evlendiği Selin İmer’le çocuk yapmayı düşünüp düşünmediklerine geldiğinde, “Düşünmüyoruz” dedi.

BURCU'NUN KEYFİ YOK



Geçtiğimiz ay, Berk Suyabatmaz’la hayatını birleştiren Burcu Esmersoy, Bodrum dönüşü objektiflere yansıdı.

Uzun süre valiz bekleyen ünlü sunucunun keyifsiz halleri dikkat çekti. 

Evlendikten sonra eşinin bekâr evine taşınan Esmersoy, kendisine ev aradıkları  yönündeki haberler hatırlatıldığında “Çok acelem var, başka zaman konuşalım” dedi.

HAKKARİ’DEN DÖNDÜ



Ramazan Bayramı için memleketi Hakkâri’ye giden Yılmaz Erdoğan, İstanbul’a döndü. 

Atatürk Havalimanı’nda gazetecilere “Arkadaşlar ne oldu? Kimi bekliyordunuz, kimin kurbanı olduk?” şeklinde espri yaptı. Öte yandan Erdoğan, yeni filmi ‘Organize İşler 2’nin çekimlerine 10 gün sonra başlayacaklarını açıkladı.

BASINLA KÖŞE KAPMACA



Yönetmen Sinan Çetin’in, 2001 yılında karıştığı kavga nedeniyle 1 yıl 8 ay hapis cezası alması gündeme gelen oğlu Rüzgar Çetin, havalimanında basın mensuplarıyla köşe kapmaca oynadı.  Çetin, davayla ilgili soruları yanıtsız bıraktı.

YORUM YAP
YORUMLAR