Thor hayranlarını yasa boğacak haber!

Avustralya'lı oyuncu Chris Hemsworth'ten hayranlarını üzecek haber geldi. Özellikle Marvel evreninde canlandırdığı Thor karakteriyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Hemsworth'ün Alzheimer hastalığına yakalanabileceği öğrenildi.

Thor, Siyah Giyen Adamlar ve Extraction gibi filmleriyle tanınan ünlü oyuncu Chris Hemsworth üzücü bir haber aldı. Hemsworth, yapılan genetik test sonucu Alzheimer hastalığına yakalanma riskinin 8 ile 10 kat fazla olduğunu öğrendi.

Avustralyalı oyuncu Chris Hemsworth, ailesinden APOE4 genine sahip olduğunu ve bu nedenle Alzheimer hastalığına yakalanma riskinin oldukça yüksek olduğunu ifade etti. "Limitless" isimli yapımın çekimi sırasında bu haberi alan Hemsworth uzun yaşam ve yaşlanmayı önlemeye ilişkin yolları keşfediyordu.

OYUNCULUĞA ARA VERDİ

CNN'in aktardığı habere göre, Hemsworth, "Tüm kan tahlillerimi aldılar ve bir dizi test yaptılar. Plan, kamera önünde bana tüm sonuçları anlatmak ve ardından bunu ve bunu nasıl iyileştirebileceğiniz hakkında konuşmaktı" diye konuştu. Yaşadıklarını Variety'e anlatan Hemsworth, test sonuçlarının çekim sırasında geldiğini ancak serideki doktor Peter Attia'nın yapımcı Darren Aronofsky'yi arayarak, "Bunu kameralar kapalı söylemek istiyorum" dediğini anlattı.

"Limitless"ın çekimleri Hemsworth'ün Alzheimer'a genetik yatkınlığını keşfetmesini sağlamakla kalmadı, aynı zamanda oyuncunun dizinin final bölümü için ölüm ebeleriyle tanışmasına ve hayatının nasıl sona ereceğini düşünmesine de yol açtı. Hemsworth tüm bu deneyimlerin kendisini oyunculuğa ara vermeye ittiğini söyledi.

Hemsworth, "Biraz ara vermek istemem için içimde bir şeyleri gerçekten tetikledi. Program sona erdiğinden beri yapmak için çoktan sözleştiğim şeyleri yerine getiriyorum. Şimdi bu hafta turneyi bitirdiğimde eve gideceğim ve hoş vakit geçireceğim. Çocuklarla birlikte olacağım, eşimin yanında olacağım" dedi.

  •  
YORUM YAP
YORUMLAR