Ten rengine göre oje seçimleri...

Ten rengine göre oje seçimi: Senin rengin hangisi?

Ten rengine göre ruj önerileri, far tavsiyelerini yazdık. Sıra geldi ten rengine göre oje seçimine... Tırnaklarını renklendirirken tenine uygun oje renklerini seçtiğinde tırnaklarında o renk daha güzel görünecektir. Dergi sayfalarında veya arkadaşlarında gördüğün ojeler eğer sende beklediğin kadar güzel görünmüyorsa, belki de senin rengin değildir.

Peki, senin oje rengin hangisi? Her tene uygun renk tonlarını öğrendikten sonra ten rengine uygun ojelerini sürmeye başlayabilirsin.

Ten rengine göre oje seçimi: Senin rengin hangisi?

Açık tenliler

Açık tenli kadınlara en çok yakışan tırnak stili, french manikürdür. Ellerini olduğundan temiz ve zarif gösterecek olan bu stil ile gözlerini tırnaklarından ayıramayacaksın. Eğer renkli oje sürmek istiyorsan, sarı alt tonlu ojeleri tercih etmelisin. Koyu tonlardaki pembe, mürdüm ve kırmızı renkleri senin ellerine çok yakışacaktır. Bronz ve metal renklerin çok fazla tercih etmemelisin.

Buğday tenliler


Ten rengine göre oje seçimi: Senin rengin hangisi?
 

Yaz mevsiminin en tatlı rengi, şeftali tonları tam senin rengin! Tırnaklarına şeftali ve kiremit renklerini sürerek ellerini ön plana çıkarabilirsin. Kış aylarında ise, kırmızının her tonunu mutlaka denemelisin. Özellikle içinde bakırlık olan kırmızı tonları senin için biçilmiş kaftan! Eğer farklı manikür stillerinden hoşlanıyorsan, altın rengini mutlaka denemelisin.

Bronz/ esmer tenliler

Ten rengine göre oje seçimi: Senin rengin hangisi?
 

Yaz geldi, bronzlaşmaya başladık... Kahverengi tonlarındaki tüm ojeler seni daha çekici gösterecektir. Metalik ve bakır tonlarındaki ojeler tırnaklarında ışıl ışıl parlayacaktır, fakat altın tonlarından uzak durmalısın. Bunların yanı sıra mavi ve turuncu gibi canlı renkler de senin ellerine çok yakışacaktır, denemekten korkmamalısın.

YORUM YAP
YORUMLAR