Suadiye'de bir dubleks... İşte Tülin'in evi!

İşte Türkiye'nin ünlü isimleri ve yaşadıkları muhteşem evler...

Ünlü topmodel Tülin Şahin Suadiye’de yaşadığı palmiye ağaçları arasına gizlenmiş 380 m2'lik bahçe dubleksini Instyle Home dergisine açtı.

“Her gün çok planlı ve çok organize olmak zorundayım. Bu şekilde olduğu zaman ancak her şeye yetişebiliyorum ve evde kaliteli vakit geçirebilmenin tadına varabiliyorum,” diye belirtiyor daima görmeye alışık olduğumuz o enerjik haliyle. Suadiye’yi seçme sebebini de “Bana göre İstanbul’un yaşamak için en ideal semti. Bir taraf sahil, bir taraf Bağdat Caddesi. Hem şehirde hem tatil beldesinde gibiyim. Ağırlıklı ailelerin yaşamayı tercih ediyor olması da hoşuma gidiyor.

''Bana güven hissi veren bir muhit burası”

İki katlı evin modern görünümlü üst katında ferah bir salon, mutfak, misafir tuvaleti, banyo, yeni yaptırdığı giyinme odası ve spor odası yer almış. Alt katta içinde kitaplığı olan daha klasik unsurların öne çıktığı açık kahve tonlarında bir salon, yatak odası ve bir banyo bulunuyor.
Evin duvarlarda kırık beyaz, zeminde yer yer koyu ahşap ve beyaz taş hakim. 

“Çok baskın renkler ve çok kalabalık aksesuarlar bana göre pek değil. Provence, country ve ko-lonyal stilleri kendime yakın bulurum. Tıpkı burada olduğu gibi. Üst katta maviler ve beyazlarla daha provence, alt salonda country tarzı öne çıktı. Yatak odam daha kolonyal esintide”

''Bir nevi fotoğraf stüdyosu mantığıyla dekore ettim orayı”

“Giyinme odam profesyonel giyinme odası gibi olmak zorunda çünkü mesleğim gereği kıyafetler hayatımın her alanında. Bu yüzden zemini ve dolapları özellikle beyaz yaptırdım ve bol aynalar koydurdum etrafına. Giyinirken yerden veya etraftan başka renklerin gölge ve vurgu yapmaması lazım. Bir nevi fotoğraf stüdyosu mantığıyla dekore ettim orayı”

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR