Songül Öden ve Esra Dermancıoğlu paylaşımlarıyla düşman çatlattı

Geçtiğimiz gün ünlü mücevher tasarımcısı Sevcan Bıçakçı’nın yeğeni Arman Bıçakçı ile evlenen Songül Öden’i ünlü dostları yalnız bırakmadı.

Songül Öden’in mutluluğa evet demesinden sonra güzel sanatçının yakın dostları bu mutlu anı sosyal medya hesabından yayınladıkları duygusal paylaşımlarla tebrik etti.

DÜĞÜNDE ÜNLÜ İSİMLER KUTLAMA YAPTI

hazal kaya
Songül Öden’in nikah töreni için özel olarak hazırlanan Hazal Kaya mor kıyafetiyle adeta görenleri büyüledi. Yakın arkadaşının mutlu gününde yanında olmayı seçen Kaya, masal perisine benzetildi.

demet evgar

Kısa küt saç kesimiyle Demet Evgar Songül Öden’in düğününe katıldı. Yeni imajıyla beğeni toplayan Demet Evgar pembe kıyafeti ve az makyajıyla nedimelik görevini tam olarak yerine getirdi.

‘KOCAMAN BİR AİLE OLDUK ARTIK’

şükran ovalı
Songül Öden ve Arman Bıçakçı’nın düğünün hemen ardından başarılı oyuncu Şükran Ovalı duygusal bir mesaj yayınlayarak yakın arkadaşına mutluluklar diledi. Sosyal medya üzerinden Songül Öden’in gelinlikli fotoğrafını paylaşan Ovalı “Aşkınıza, sevginize şahitlik ettiğim için kendimi şanslı hissediyorum. Canım Sone'm… Ablalığın, dostluğun hediyedir bana. Canım Arman kocaman bir aile olduk artık. Gözünüzden fışkıran sevginiz daim olsun. İki güzel kalp buluştu bir ömür aşkla geçsin, kocaman gülüşleriniz ilham olsun dilerim” ifadelerini kullandı.

‘SİZİ ÇOK SEVİYORUM’

esra dermancıoğlu
Şükran Ovalı’nın ardından duygusal bir paylaşım da Esra Dermancıoğlu’ndan geldi. Songül Öden ile düğün esnasında sarıldıkları bir kareyi paylaşan Dermancıoğlu; “Ece Dağıstan Say çekmiş bizi biz hiç farkına varmadan.

İşte bir gün yollar kesişiyor sonra kendimizi bu fotoğraftaki gibi buluyoruz. Songül Arman ile o kadar güzel bir aşk ile tanışıp o kadar güzel aşık oldular ki aslında en tatlısı bir dost olarak bu sürece şahit olmaktı. Songül Öden, Arman Bıçakçı sizi çok seviyorum. Ömür boyu mutluluklar” notunu düştü.

YORUM YAP
YORUMLAR