Son dakika: Ünlülerin astroloğu Egemen Töreli hayatını kaybetti

Tekirdağ Çorlu'da meydana gelen trafik kazasında, magazin dünyasında 'Burçların Efendisi' olarak anılan ünlülerin astroloğu Egemen Töreli hayatını kaybetti

Bu sabah Çorlu'da cadde üzerinde bir süre yürüyüş yapan Egemen Töreli, yolun karşısına geçmek istediği sırada kapalı kasa bir kamyonet Egemen Töreli’ye çarptı.

Kazanın etkisiyle savrulan kamyonet önce kaldırıma çıktı, sonra da yol kenarındaki elektrik direğine çarparak durdu. Kazada Egemen Töreli ağır yaralanırken kamyonet sürücüsü T.T. de yaralandı.

Kazada hayatnı kaybetti

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edildi. Durumu ağır olan Astrolog Egemen Töreli, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Kaza sonrası kısmen yan yatan ve teller sayesinde devrilmeden duran elektrik direği ile kazaya karışan kamyonetin kaldırılması için bölgeye trafik ekiplerinin yanı sıra TREDAŞ ekipleri sevk edildi.

Kaza nedeniyle Atatürk Bulvarı her iki yönde de ulaşıma kapatıldı. Ekiplerinin saatler süren çalışmaları ile trafik akışı yeniden normale döndü.

'Yıkıldığım an'

Hatice ölüm haberinin ardından Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına katıldı ve şu sözleri söyledi:

"Daha iki gün önce konuştum, yere yıkıldığım an bu an. Çok sıkı bir dostluğumuz vardı. Şu an o kadar acı duyuyorum ki daha fazla konuşamayacağım. Kandil günü de hayatını kaybetti. Mübarek gün. Allah rahmet eylesin."

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

 

YORUM YAP
YORUMLAR