Son dakika: Acun Ilıcalı'dan Murat Özdemir açıklaması

Kızı Melisa ile Etiler Akmerkez'de görüntülenen TV8'in patronu Acun Ilıcalı, geçen gün papağanına uyguladığı işkenceyi sosyal medya hesabından paylaşan Murat Özdemir hakkında konuştu

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'deki 'MasterChef Türkiye'den dengesiz davranışları nedeniyle diskalifiye edilen Murat Özdemir, önceki gece papağanına işkence yaptığı anları canlı olarak sosyal medyada paylaştı. Papağanın boğazını sıkıp ''Acun baba de'' diye küfür eden Murat Özdemir'in görüntülerine Tarım Bakanı Ekrem Pakdemirli'nin de aralarında bulunduğu binlerce kişi Twitter'dan tepki gösterdi. 

21 GÜN AKIL HASTANESİNDE

Hayvanseverlerin İstanbul Ortaköy'deki evinin önünde toplandığı Murat Özdemir gözaltına alındı. Bir bacağının kırık olduğu anlaşılan papağan devlet korumasında. Dün adliyeye çıkarılan ve ''Alkollüydüm, hatırlamıyorum'' diye ifade veren Murat Özdemir savcılık talimatıyla Bakırköy Akıl Hastanesi'ne sevk edildi. 21 gün bu hastanede yatmasına karar verildi.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR