Şoke eden iddia: “Beni hamile bırakıp kaçtı”

Tanja Kıran Yeni Malatyaspor'dan Dinamo Minsk'e transfer olan Sulley Muniru'nun kendisini hamile bırakıp yurt dışına kaçtığını iddia etti.

Milan ve İnter gibi dünyaca ünlü kulüplerde top koşturan Sulley Muntari’nin geçtiğimiz sezonun başında Yeni Malatyaspor’a transfer olan ve yakın zaman önce Belarus ekibi Dinamo Minsk’e imza atan 26 yaşındaki kardeşi Sulley Muniru  hakkında ortaya atılan iddia dikkat çekti.

“BENİ YÜZ ÜSTÜ BIRAKIP KAÇTI”

Ortaköy’de bir gece kulübünde halkla ilişkiler görevlisi olarak çalışan Tanja Kıran, “Sulley’le geçen Eylül ayında tanıştık ve çıkmaya başladık. Sürekli Malatya’dan benim için İstanbul’a gelmeye başladı. Benimle sürekli evlenmek istediğini söyledi. Ben hamile kalınca çocuğu aldırmak için baskı yaptı. Ayrıca beni tehdit etti. Çok ısrar edince çocuğu aldırdım ama beni yüzüstü bırakıp kaçtı. Çok zor ve acı günler yaşadım. Umutlarımı çaldı, karşıma çıksa suratına
tükürürüm” ifadelerini kullandı. Muniru’ni çıkan bu iddialara nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu oldu. (Sözcü Gazetesi, Ömercan Altay)

Dikkatini Çekebilecek Diğer Haberler ;

YORUM YAP
YORUMLAR