Sibel Kekilli ortaya çıktı

Bir süre önce sosyal medya paylaşımlarına yöneltilen eleştiriler yüzünden Türk kullanıcılara "takip yasağı" getiren Sibel Kekilli ortaya çıktı

Fatih Akın'ın yönettiği Duvara Karşı filmiyle adını duyuran ve kariyeri Hollywood'a çok izlenen Taht Oyunları (Game of Thrones) dizisine kadar uzanan Sibel Kekilli, Almanya'nın en saygın ödüllerinden biri olan Bambi Ödülleri gecesinin konukları arasında yer aldı.

Altın rengi bir kemerle tamamladığı siyah elbisesiyle siyah halıya çıkan Sibel Kekilli, fotoğrafçılara uzun uzun poz verdi. 

'Ölüm tehditleri bile aldım'

Oyuncu Sibel Kekilli, rol aldığı karakterler ve sosyal medya üzerinden Türk takipçileri tarafından maruz bırakıldığı cinsel taciz ve karalama kampanyasıyla ilgili olarak Variety’den Nick Vivarelli’ye verdiği röportajda şunları söylemişti: “İnsanlar beni tehdit ediyor, bana hakaret ediyor” diyen Sibel Kekili, “Ölüm tehditleri bile aldım'' dedi.

'Çok acı çektim'

Ama kadın hakları için savaşmak benim görevim. Çünkü bu kültürü biliyorum. Bir kadın olarak bu kültürü tanıyorum; çok acı çektim ve konuşmalıyım. Susmamalıyım!

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR