Serenay Sarıkaya: Türkiye’nin erkekleri ilgi çekiyor

Serenay Sarıkaya ve Jabbar’ın seslendirdiği “Haz” şarkısının kutlama partisi önceki akşam Les Ottomans Kuruçeşme’de yapıldı. Partiye iş, sanat, moda, tasarım ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı.



Serenay Sarıkaya marka yüzü olduğu Magnum için Jabbar’la “Haz” adlı şarkıyı seslendirdi. Önceki gece şarkı için özel bir parti düzenlendi.

Serenay Sarıkaya ve Jabbar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen davete ünlü isimler katıldı. Yüzü olduğu Magnum gecesine şık bir kıyafetle katılan Serenay Sarıkaya, yeni sinema filmine başlayacağını söyledi.



Detay vermek istemeyen Sarıkaya, sevgilisi Kerem Bürsin’in dünyanın en yakışıklı 100 erkeği listesine girmesini de değerlendirdi: “Kerem’in ilk yüze girmesi çok gurur verici, Türkiye’nin erkekleri ilgi çekiyor bu çok güzel bir şey.”

Serenay dünyanın en güzel kadını 



Serenay Sarıkaya’yı davette sevgilisi Kerem Bürsin de yalnız bırakmadı. Yapılan bir ankette “Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği” arasında gösterilen ünlü oyuncu, “Ben dünyanın en yakışıklı 100 erkeği arasında mıyım bilmiyorum ama Serenay dünyanın en güzel kadını” dedi.


YORUM YAP
YORUMLAR