Serenay Sarıkaya Hakkında Muhtemelen Daha Önce Hiç Duymadığınız İlginç Bilgiler!

Serenay Sarıkaya Hakkında Bilinmeyenler...

serenay sarıkaya ile ilgili görsel sonucu

 

  • Serenay Sarıkaya, 1 Temmuz 1991 yılında Ankara'da doğdu.
  • 6 yaşındayken annesi ve babası ayrıldı, o günden beridir onu asla yalnız bırakmayan annesinin Sarıkaya için yeri çok özel.
  • Boyu 1.75 m, kilosu ise 55'tir.

Serenay Sarıkaya... Genç, güzel ve yetenekli. Hangi işe elini atsa altından başarıyla kalkıyor, kendini geliştirme konusunda asla doymuyor. Erkekler ona hayran, kadınlar onun yerinde olmak istiyor. Onun reklamını yaptığı ürünler kapış kapış satılıyor, videoları milyonlarca tık alıyor. Peki kim bu Serenay Sarıkaya?

 

1-Doksanlar çocuğu...

 

1991 senesinin sıcak bir Temmuz gününde Ankara'da dünyaya gelen Sarıkaya, 15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında jüri özel ödülünü almış. Kariyeri daha o zamanlarda şekillenmeye başlamış demek.

 

İlk ciddi televizyon projesi Oktay Kaynarca ile...

 

2-Ä°lk ciddi televizyon projesi Oktay Kaynarca ile...

 

Katıldığı güzellik yarışmasında sonra tv projeleri ile kısmeti açılan Serenay Sarıkaya, Adanalı (2008-2010) dizisinde Sofia karakteri ile Oktay Kaynarca'nın kızı rolünü oynadı, aksanlı Türkçesi ile hayli inandırıcıydı.

 

Güzellik yarışmaları onun için çerez!

 

3-Güzellik yarışmaları onun için çerez!

 

2010'da henüz 19 yaşındayken katıldığı Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda 2.'lik alarak kariyerine bir de modelliği ekleyen genç yetenek, her dalda kendine güvendiğini eşe dosta ispatlıyor. 

Spor yapmayı çok seviyor.

 

4-Spor yapmayı çok seviyor.

 

Ünlüler, ekranlarda ve göz önünde bir hayat sürdüklerinden çoğunlukla formlarını korumaya mecbur bırakılıyorlar ya da böyle hissettiriliyorlar. Hayatta herkes spor yapmayı sevecek, fit olacak diye bir kural yok oysa. İşte Serenay Sarıkaya, spor sevgisi içinden gelenlerden. Çocukluk yıllarında voleybol ve basketbol ile başladığı antrenman hayatı şimdilerde haftada üç gün gittiği spor salonu ile devam ediyormuş. Ayrıca Latin danslarını da unutmamak gerek.

 

Ödüle doymuyor!

 

5-Ödüle doymuyor!

 

Belli başlı kategorilerde aday olduğu 30'a yakın ödül töreninde büyük başarılar elde ederek bunların 23'ünü kazanmayı başardı. Kendini işine adayan böylesi bir kadının daha kimbilir kayıtlı olmayan kaç başarısı vardır.

 

Yazı yazmayı seviyor

 

8-Yazı yazmayı seviyor

 

İnsanın iç dünyasını kelimelere dökmesinin rahatlatıcı bir eylem olduğunu söyleyen Sarıkaya, özellikle müzik dinlerken yazmaya bayılıyormuş. Bunun kendisini özgür hissettirdiğini söylüyor. 

 

Şarkı söylemek onun vazgeçilmezi...

 

9-Şarkı söylemek onun vazgeçilmezi...

 

Ünlü oyuncunun güzel sesini ilk kez televizyon ekranlarında rol aldığı Medcezir isimli dizide duymuştuk. O günden bugüne aldığı şan dersleriyle kendini daha da geliştiren Serenay Sarıkaya, sahnede fırtınalar gibi esmeye hazır!

 

Star Wars'ı beğenmemiş!

 

10-Star Wars'ı beğenmemiş!

 

Lucas bu işe çok bozulacak! Vizyon filmlerini yakından takip eden oyuncu, Amerika'ya tatile gittiği sırada, tüm dünyayı kasıp kavuran Yıldız Savaşları serilerinden birini izlemiş ve beğenmemiş. Filmi sürükleyici bulmayan Sarıkaya, ayrıca oyunculukların da zayıf olduğunu düşünüyormuş.

 

YGS Sınavı'nda şok!

 

11-YGS Sınavı'nda şok!

 

Çıkan haberlere göre, üniversitede sosyoloji okumak isteyen Sarıkaya 12 Mart'ta YGS'ye girecekti ancak Fi dizisinin çekimlerinden bitkin düşen oyuncu, uyuyakalarak sınava giremedi. Bunun doğruluğunu tartışaduralım, kendisi söylentilere twitter'dan yanıt verdi.

 

Duygusal bir yapısı var

 

12-Duygusal bir yapısı var

 

Duygularını derinlerde ve çok güçlü yaşayan Serenay Sarıkaya, olaylar karşısında fazla kırıldığını söylüyor. Özellikle ikili ilişkilerde fazlaca sorgulamanın huzursuzluk getireceğine inanan oyuncu, kendisindeki bu özelliği değiştirmek istiyor.

 

Hayatında olmasını istediği her şeyi 'Totem Defteri'ne yazdığını söyledi.

 

Serenay Sarıkaya, "Ay Yapım'ın bir işinde oynamak istiyordum, deftere yazdım. Medcezir'den teklif aldım. Bir jean markasına yakışacağımı düşünüp totem defterine not ettim. Bir hafta sonra Mavi Jeans beni reklam için aradı. Büyük bir aşk istedim, onu da yazdım. Karşıma Kerem çıktı" dedi.

 

Serenay Sarıkaya hakkında ilginç gerçek

 

 

 

 

 

YORUM YAP
YORUMLAR