Seren Serengil: Beyaz TV ile anlaşmadım, Berlin’de tatildeyiz!

Herkes Seren Serengil'in Nihat Doğan'ın yerine Beyaz TV'ye başlayacağını söylüyordu. Aradım Seren'i bakın ne dedi: “Seda Sayan nasıl program yapmıyorsa, Hülya Avşar yapmıyorsa ben de yapmıyorum, Gülben Ergen 5 yıldır ekranlarda yok!”

- Bilal Özcan yazıyor –

Beyaz TV’den ayrılan Nihat Doğan’ın yerine Pazartesi günü ‘Söylemezsem Olmaz’ programında Seren Serengil’in başlayacağı iki gündür kulislerde yoğun şekilde konuşuluyor.

Seren Seren Serengil’i aradım, eşi Yaşar İpek ile Berlin’de tatildeydi. Oradan da Paris’e geçeceklerini söyledi. Ve işte anlattıkları:

“Cengiz Semercioğlu ile iki yıl Star TV’de çok başarılı bir sezon geçirdik. Ancak sonra, Star TV’nin satılacağı haberi geldi, zaten iki yıllıktı sözleşmemiz ve sözleşmemiz sona erdi. Yenilenmemesinin sebebi de, şundan ötürüydü, Star artık magazin programı da koymuyor, eğlence programı da koymuyor, Hülya Avşar da kaldırıldı. Yani Hülya Avşar’la da devam edilmedi. Star Life’ ile de devam edilmedi, bizimle de devam edilmedi. 

            Ana kanallardan iki tanesinde magazin var               

Çünkü, onlar daha atv çizgisinde bir kanal olup sonra da o kanala, oradan bir müşteri bulacaklar. O yüzden de daha renkli olmayan bir hüviyete bürünmek istediler, o onların kararıdır. 

Sonuçta ben sanatçıyım, orada da çalışırım, burada da çalışırım. Kanal D’de hafta içi her gün yayınlanan Özge Ulusoy’un canlı yayın magazin programını da kaldırdı. 

Genel itibarıyla bütün kanallar magazin programlarını kaldırdılar.

Magazin programları iki kanalda var; bir TV8’de, bir de Beyaz TV’de var zaten. Ana kanallardan bahsediyorum. Fox, atv, Show TV, KanalD, Star TV hiç birinde masabaşı magazin programı yok; o yüzden de Cengiz ve ben olmadık.

Dolayısıyla hiçbir kanalla konuşmadık, hiç bir kanala gitmedik Cengiz’le… Çünkü zaten biz bunları biliyorduk, ben magazinci değilim ille magazin programı yapacağım diye bir şey yok. Benim yorumlarım ve olaylar karısında kadınların arkasında durmamdan ötürü zaten halk beni sevdi ve buralara taşıdı. 

Dolayısıyla ben bugün magazin programı yaparım, yarın yemek programı yaparım. Başka zaman başka program yaparım. Ben bir televizyon yıldızıyım, ille magazin yapacağım diye bir şey yok.

              Seda Sayan, Hülya Avşar, Gülben Ergen de yok

Ona bakarsan Seda Sayan da yok yani benim olmamam insanları niye bu kadar enterese etti onu anlamadım. İlle ben her sene çalışıyor muydum ki Bilal 10 yıldır, çalışmadığım da oldu. 

Seda Sayan’ın yapmamasıyla, Hülya Avşar’ın bu sene program yapmamasıyla, Gülben Ergen’in kanallarda 5 senedir hiç olmamasıyla ilgili haber yapmıyor arkadaşlar. Ben demek ki çok önemli bir star oldum ki benimle ilgileniyorlar.

               Berlin’deyim, buradan Paris’e geçeceğiz

Beyaz TV’ye gelince çok sevdiğim bir kanal, zaten sabah kendi programımdan önce her zaman onlar başlardı, onları seyrederdim. Tabii ki onlarla da konuştuk, başka kanallarla da konuştuk. Ama şartlar istediğim şekle bürünürse çalışmak istiyorum. 

Şu anda hiç kimseyle bir sözleşmem yok, şu anda Berlin’deyim. Berlin’den sonra Paris’e geçeceğiz Yaşar’la. Tatildeyiz, eğer şartlar benim istediğim gibi elverirse bir kanalda olacağım. 

Aslında bu yıl benim düşüncem, biraz ara verip çocuk yapıp ondan sonra önümüzdeki sene her hangi bir program yapmaktı. Ama şartlar istediğim gibi olursa bir yerle anlaşacağım, olmazsa da bu sene çocuk doğuracağım. 

Bazı yerlerde söylenildiği gibi şöyle bir şey yok yani, “Seren o kanala gidiyor, bu kanala gidiyor, o kanal almıyor.”

Hangi kanal magazin programı yapıyor da ben alınmıyorum, öyle bir şey yok. Bunları mahsus yapıyorlar, bunları yapanlar belli. Zaten çıkar amaçlı suç örgütünden bunların hepsini savcılığa verdim. Suç dosyası numarası da elimde, bunları şikayet ettim. Dolayısıyla şu anda anlaştığım bir yer yok, durum bu…

- Bilal Özcan -

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR
  • BERLINDE KAL LAZIM DEGILSİN

  • BERLINDE KAL LAZIM DEGILSİN