Sen Çal Kapımı'nın Ceren'i Melisa Döngel'in son hali gündeme oturdu

Sen Çal Kapımı dizisi ile dikkat çeken Melisa Döngel'in son hali gündem oldu. Melisa Döngel'in önce makyajsız sonra makyajlı hallerini sunduğu videosu sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Sen Çal Kapımı dizisi ile geniş bir hayran kitlesi kazanan Melisa Döngel sosyal medya paylaşımı ile olay oldu. Güzelliği ile dikkat çeken Melisa Döngel'in son halini gören herkes şaşkına uğradı. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı makyajsız halinden makyajlı haline geçtiği videosu büyük ilgi görerek yorum yağmuruna tutuldu.

SEDA SAYAN'A BENZETİLDİ!

'Bizim Hikaye' ve 'Sen Çal Kapımı' gibi dizilerde gösterdiği başarılı performansı ve güzelliği ile yıldızı parlayan Melisa Döngel'in video paylaşımın görenler ünlü oyuncuyu Seda Sayan'a benzetti.

Ünlü oyuncunun Instagram'dan takipçilerine sunduğu videoda makyajlı halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Ünlü oyuncuyu tanımakta güçlük çeken bazı sosyal medya kullanıcıları "Kesinlikle makyajsız", "Seda Sayan'a benzemiş", "Ne yaptın kendine Melisa" gibi yorumlar yapmayı ihmal etmeyerek Melisa Döngel'i şarkıcı Seda Sayan'a benzettiler.

Öte yandan Melisa Döngel'in sosyal medyadan yaptığı bazı paylaşımlar karşınızda...

YORUM YAP
YORUMLAR