Selin Ciğerci açıkladı: Komşular Kerimcan’dan...

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci önceki gün Akmerkez’de görüntülendi.

Bir iş toplantısı için geldiğini belirten Ciğerci yarın Demet Akalın ve Okan Kurt ile Maldivler'e tatile gideceklerini ve telefonları bir kenara bırakarak telefon detoksu yapacaklarını söyledi.

Yeni şarkısı hakkında konuşan Ciğerci “Albüm Haziran ayında çıkacak, Erhan Bayrak düzenledi klip için ise sürpriz bir isimle görüşeceğiz” dedi. Nişanlısı Gökhan Çıra ile ayrıldı haberleri hakkında ise konuşmak istemediğini şuan gayet iyi olduklarını söyledi.

“ÇOCUĞUMUN ÖYLE BİR ŞEY GÖRMESİNİ İSTEMEZDİM”

Kendisi gibi sosyal medya fenomeni ve yakın arkadaşı olan Kerimcan Durmaz'ın geçtiğimiz günlerde paylaştığı ve büyük tepki aldığı videosu hakkında konuşan Ciğerci “Kendisi de çok üzgün olduğunu söyledi zaten, sonuçta herkes hata yapabilir. O da istemezdi ben onun böyle bir şeyler paylaşmak istemediğinden eminim. Ben evli olsam çocuğum olsa öyle bir şey görmesini asla istemezdim. Bu konu hakkında kimsenin ona destek vermesini beklemiyorum çünkü kendisi de yanlış olduğunu biliyor. Hatta son zamanlarda komşuları Kerimcan'dan rahatsız haberleri yanlıştır. Ben de komşusuyum yıllardır oturuyorum kesinlikle öyle bir şey yok” dedi. (Sözcü Gazetesi, Emre Çevik)

YORUM YAP
YORUMLAR