Selena Gomez yine Instagram'ı terk etti

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, Instagram hesabını dondurma kararı aldı. Instagram'dan en çok para kazanan ünlülerden biri olan Gomez, daha önce de iki kez Instagram'ını kapatmıştı

143 milyon takipçisi olan 26 yaşındaki Selena Gomez, önceki gün paylaştığı selfie’nin altına, “Yeniden sosyal medyaya ara veriyorum. Sosyal medyada birbirimizin sesini duyuyor olmaktan duyduğum mutluluk kadar, kendi hayatıma geri dönüp bana hediye verilen anları yaşamaktan da mutluluk duyuyorum” dedi.

Gomez notunda, “Olumsuz yorumların herkesi incitebileceğini unutmayın” ifadesini de kullandı.

Gomez’in veda paylaşımı 7 milyona yakın beğeni aldı

Ünlü şarkıcının hayranları, “Senin mutlu olmandan dolayı mutluyuz” benzeri yorumlarda bulundu. Bu, Gomez’in sosyal medyaya ilk vedası değil. Ünlü şarkıcı, 2016 yılında da lupus hastalığıyla (bağışıklık sisteminin vücut dokularına zarar vermesi) mücadele ettiği dönemde Instagram hesabını kapatmıştı.

Gomez, 2017 yılında da Instagram’ı telefonundan silmişti

Bu dönemde yaptığı açıklamada, "Instagram'ın en popüler ismi olunca açıkçası biraz korktum. Instagram'ın fazlaca vaktimi aldığını, benden bir şeyler götürdüğünü fark ettim" diyerek, bir dönem Instagram bağımlısı olduğunu ve onunla yatıp onunla kalktığını belirtmişti.

''En popüler isim olunca açıkçası biraz korktum''

Instagram’da bir reklam gönderisinin maliyeti yaklaşık 800 bin dolar olan Gomez, geçen yıl Instagram’ın en çok kazanan ünlüleri listesinde Kylie Jenner’dan sonra ikinci sırada geliyordu.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR