Seda Sayan'ın yeğenine saldırdılar!..

‘DMC’ firmasından çıkardığı ‘Fiyasko’ isimli single ile listeleri sallayan Aycam ve Cem dün gece Etiler CEO Klüp’te ilk kez sahne aldı.

‘DMC’ firmasından çıkardığı ‘Fiyasko’ isimli single ile listeleri sallayan Aycam ve Cem dün gece Etiler CEO Klüp’te ilk kez sahne aldı. Bugüne kadar halası Seda Sayan’ın ve bir çok ünlü ismin TV’de yönetmenliğini yapan Ayçam, ilk sahnesinde Cem’le birlikte Demet Akalın’dan ve Gülşen’den de şarkılar seslendirdi.


Öte yandan, yönetmenliğini Ayçam’ın yaptığı ve çocukluk arkadaşı Cem’le ‘Fiyasko’yu seslendirdiği klip, Youtube’da ilk gün 8 saatte 530 bin kez tıklandı. Itunes’ta ise 2’inci sıraya çıktı. Ayçam ile Cem, Demet Akalın’ı ve Aleyna Tilki’yi geçti. 

Ancak, iddiaya göre ertesi gün çok şaşırtıcı bir şey oldu ve Ayçam ile Cem’in klipleri siber saldırıya uğradı.



Ayçam ile Cem bu duruma üzüldüklerini ancak şarkılarının gördüğü ilgiden çok memnun olduklarını belirterek, “Biz yükseldikten sonra birileri bizim önümüzü kesmeye çalışmış olabilir. Tıklanmamız iki kez yarı yarıya düştü. Şu anda tıklanmamız 267 bin. Şarkımıza çok güveniyoruz” dediler.

 

 

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR