Seda Akgül: Ben buna niye güleyim, üstelik kocam yaptıysa?

Ünlü sunucu Seda Akgül, bugün 2. Sayfa programının canlı yayınına konuk oldu. Akgül, oğlunu 70 bin TL'lik kreşe yazdırmak için harekete geçen ve 3 dil öğrenmesini isteyen Arda Turan ve eşi Aslıhan Doğan Turan'a ateş püskürdü.

Futbolcu Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan, 1 yaşına girecek olan oğulları Hamza Arda için şimdiden yıllık ücreti 70 bin TL olan anaokulu için sıraya girdi. Çift aynı zamanda çocuklarının İngilizce eğitimi alması içinde 20 bin TL'yi gözden çıkardı.

Önceki gün de magazin muhabirleriyle sohbet eden Aslıhan Doğan Turan, çıkan haberleri doğruladı ve oğlunun 3 farklı dil öğrenmesini istediğini söyledi. Doğan'ın açıklamalarını değerlendiren sunucu Seda Akgül ise Turan çiftine ateş püskürdü.

"UMARIM ASLIHAN'IN DIŞI KADAR İÇİ DE GÜLÜYORDUR"

Bu açıklamaların ardından Seda Akgül, canlı yayında şu sözleri dile getirdi: "Babası lise mezunu dimi. Aslıhan'ın ailesi zengin ve onun yurt dışı eğitimi var. Berkay ve Arda davasından sonra Aslıhan'ın gülmesine takıldım. İnşallah dışarıdan güldüğü kadar içinden de gülüyordur.

Sonuçta birinin burnu kırıldı. O insanın meslek hayatı tehlikeye girdi mi? Ben buna niye güleyim, üstelik kocam yaptıysa? Hiçbir şey yapma. Kocan pişman olmuş, olay mahkemeye taşınmış. Berkay'ın umduğu ceza çıkmamış ama belli ki ortada tespitli bir suç var. Sadist miyim niye gülüyorum? Kocam hak ettiği cezayı almadı diye çok mu mutluyum? İnsanlar ünlü diye hak ettiği cezayı almasın mı?

"ÇOCUK ÖNCE BABADAN DAHA AZ VAHŞİ HAREKETLER GÖRSÜN"

Bir çocuğun tahtını yapabilirsin ama bahtını yapamazsın. Çocuk bir kere 3 yaşında 3 dile hatırlatamaz. Bunu öğrenmesi için ortamında yaşaması gerekir.

Sürekli insanların o 3 dili konuşuyor olması lazım. Arda yeteneğiyle kazandı parayı. Aslıhan gümüş kaşıkla doğdu. Konuşmayı bilmiyorlar, oturup kalkmayı bilmiyorlar. Çocuk gördüğü şeyi örnek alır. Önce o aileden sevgi görsün.

Babadan daha az dava ve vahşi hareketler görsün, bence o çocuk için daha hayırlı. Çocuklar modelleme yöntemiyle öğrenir. Eğitim evde gördüğü, şuana kadar gördüklerine bakılırsa gitsin gitsin o okula."

YORUM YAP
YORUMLAR