Seçkin Özdemir'den Demet Özdemir'e moral için 300 gül

Eylem İpek Şafak ile Benden Duymuş Olmayın köşesi yine magazin bombalarıyla dolu... İşte haftanın öne çıkanları

Çift, dizinin sezon finali yapmasıyla birlikte soluğu dil eğitimi için Amerika'da aldı.



Döner dönmez de Bodrum'da tatil yaptılar. Duyduğuma göre Amerika seyahatlerinde birbirlerine yük olmamak için herkes kendi parasını harcamış.



Hayvanları içi duşakabin yaptırdı

Son günlerde Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde verdiği konserlerle konuşulan Yıldız Tilbe, bir yandan da İzmir’deki çiftliğinde beslediği hayvanlarla ilgileniyor. İnek, tavuk, koyun, keçi, at ve köpek gibi pek çok hayvana çiftliğinde bakan Tilbe, onlar için duşakabin yaptırmış. Hayvanlarına gözü gibi bakan şarkıcı, sıcaktan bunalmamaları için böyle bir yönteme başvurmuş.



Pedagog desteği istediler

Özcan Deniz ile Feyza Deniz, nisan ayında dünyaya gelen bebekleri Kuzey'le yakından ilgileniyor. Bebeklerinin gelişimi için pedagog desteği alan çift, iki yaşına gelene kadar Kuzey'e televizyon izletmeyecekmiş.

Pedagogun iki yaş öncesinde televizyon izleyen çocukların bilişsel gelişimlerinin olumsuz olarak etkilendiğini söylemesi üzerine çift, bu konuda hayli titiz davranıyormuş.



Asla dadı istemiyorum

Üç aylık hamile olan Buse Varol ile Alişan, erkek bebekleri olacağını öğrendikten sonra bebek odası hazırlıklarına başlamış. Her şeyin dört dörtlük olması için titizlikle hareket eden çift, duyduğuma göre ilk aylarda dadı istemiyormuş. Bebeklerine kendileri bakmak isteyen çifte anneleri destek olacakmış. Anneler, dönüşümlü olarak Buse ile Alişan'a yardım edecekmiş.

Sıla'yla efsana şarkılar

Sıla, ON'dan Kalan şarkılar ile sevenlerine yarın Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda yine unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor. Kendi şarkılarının yanı sıra geçmişten bugüne efsaneleşmiş şarkıları seslendirecek olan şarkıcı, yoğun konser maratonunda sahnede ne giyeceği ile de merak konusu.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR