Şarkıcı Nilüfer'in son hali şaşırttı

Usta sanatçı Nilüfer sosyal medya hesabından paylaştığı video ile çok konuşuldu. Doğum günü olan ünlü sanatçının gelen tebrikler için Instagram hesabından yayınladığı videosundaki son hali görenleri şaşırttı.

Türk pop müziğinin usta ismi Nilüfer'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım magazin gündeminde çok konuşuldu. 31 Mayıs 1955 doğumlu ünlü sanatçı, doğum gününü kutlayan sevenleri için sosyal medya hesabından bir video yayınladı.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Takipçilerinin doğum günü kutlamalarına çektiği video ile karşılık veren Nilüfer'in son görüntüsü dikkat çekti. Ünlü isim "Bir yılı daha devirdik. En büyük dileğim sağlık ve huzurla sevdiklerimle ve siz sevenlerimle geçmesi bu ömrün. Daha kıymetli ne olabilir ki" notuyla sevenlerine karşılık verdi.

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen Nilüfer'in videosunda hafif makyajı, kırmızı ruju ve de sade görüntüsü ise çok beğenildi. Son hali ile sosyal medyada dikkat çeken ve kilo da aldığı gözlenen Nilüfer'in video paylaşımı şu şekilde oldu:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nilüfer (@niluferyumlu)

Usta sanatçı Nilüfer, aşı olduğu anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

YORUM YAP
YORUMLAR