Şarkıcı Berkay eşi Özlem Ada'ya 'Suratsız' diyen takipçiye yanıt verdi!

Arda-Berkay kavgasından sonra gündemin en çok konuşulan isimleri arasında olan Özlem Ada Şahin, takipçisinin ağır eleştirisine maruz kaldı. Berkay'dan ise eşini eleştiren takipçiye yanıt gecikmedi

Futbolcu Arda ile gece klübündeki kavgadan sonra gündemden düşmeyen Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin, takipçisinin ağır eleştirisine maruz kaldı. Berkay Şahin ise eşini eleştiren takipçiye ayar verdi.

Şarkıcı Berkay çok kızdı

Eşi Berkay'ın futbolcu Arda ile kavgasından sonra paylaşımlarına ara veren Özlem Ada Şahin zor günlerin ardından sosyal medyaya dönüş yaptı.

Bir fotoğrafını paylaşan Özlem Ada'nın takipçisinden hoş olmayan yorum geldi.

Özlem Ada'ya "Peki kendini güzel sanıp sürekli aynı suratsız pozu vermen" yorumu Berkay Şahin'i kızdırmaya yetti.

"Sen gel bir de benim gözümle bak''

Berkay Şahin eşine yapılan yoruma, "Böye sahte hesaplar yüzünden hesabımızı kitlemek zorunda kalmamız! Varsın melek yüzlü pamuk kalpli karımın yüzü çirkin olsun ama sen gel bir de benim gözümden bak! Allah sana kalp güzelliği nasip etsin kuaför Sevim" cevabını verdi.

İşte o yorumlar...

İki hafta önce Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'e tacizde bulunduğu iddiasıyla başlayan kavgada Arda Turan, Berkay'ın burnunu kırmıştı. İkilinin hastaneye taşınan kavgasında Arda'nın elinde silahla görüntüleri bomba etkisi yaratmıştı.

12 buçuk yıl hapis

İlk duruşmanın 30 Ocak 2019'da görülmesine karar veren mahkeme; futbolcuun, 'cinsel taciz', 'kasten yaralama', 'Korku, kaygı veya panik oluşturabilecek tarzda silahla ateş etme', 'ruhsatsız silah bulundurma' suçlarından 12,5 yıla kadar hapsini istemişti. 

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR