Safiye Soyman estetiğe doymuyor

Geçen yıl geçirdiği bir seri estetik operasyonla değişim yaşayan şarkıcı Safiye Soyman, şimdi de ünlü cerrah İlker Manavbaşı'nın kapısını çaldı.

 

Arkadaş arkadaşın bazı huylarını alırmış derler ya Safiye Soyman da en yakın dostu Seda Sayan gibi adeta estetik bağımlısı oldu çıktı.

Daha geçen yıl, estetik operasyon geçiren sevilen şarkıcı şimdi, bir seri estetik ameliyat için, ünlülerin estetik cerrahı olarak bilinen Doktor İlker Manavbaşı'nın kapısını çaldı. 

Ünlülerin estetik cerrahı Dr. İlker Manavbaşı ve Safiye Soyman.

En yakın arkadaşı Seda Sayan’ın Safiye Soyman’a bir dizi operasyon önerdiği ve Soyman’ın bu ameliyatlar konusunda, deneyimli estetik cerrahı İlker Manavbaşı'na başvurduğu öğrenildi.

Estetik cerrahide uzman olan Seda Sayan’ın yakın çevresine ve sahne dünyasındaki dostlarına, "Sende bu eksik, sende bu fazla, sana şu ameliyat lazım" diyerek, tıpkı bir uzman gibi danışmanlık yaptığı ve dostlarını daha da güzelleştirmek için seferber olduğu hep biliniyor.

Esprili kişiliği, güzel sesi ve güzel kalbiyle herkes tarafından takdir edilen, hepimizin çok sevdiği ünlü şarkıcı Safiye Soyman"ın bu defa kendisine ne yaptıracağı merak konusu .

YORUM YAP
YORUMLAR