Popo büyütme ameliyatından sonra hayatını kaybetti!

Brezilya'da yaptığı popo büyütme operasyonlarıyla ünlenen 'Dr Bumbum' lakaplı Denis Furtado adlı estetik cerrah, bir hastasının operasyondan birkaç saat sonra ölmesi üzerine ortadan kayboldu.

Polis, Dr Furtado'nun Rio de Janerio kentindeki lüks mahallelerden Barra de Tijuca'daki kendi evinde, Lilian Calixto adlı kadın hastası üzerinde popo büyütme operasyonu yaptığını ancak Calixto'nun operasyon sonrası rahatsızlandığını açıkladı.

Polis, estetikçi Furtado'nun kadını hastaneye götürdüğü, ancak durumu kötüleşen kadının birkaç saat sonra hayatını kaybettiğini belirtti.

Furtado'nun kadının poposunu büyütmek için tartışmalı bir madde olan 'Pleksiglas' dolgu enjekte ettiği sanılıyor.



İki çocuk annesi olan 46 yaşındaki Calixto'nun hastaneye geldiğinde kalp atışlarının hızlı, tansiyonunun yüksek olduğu ve 4 kez kalp krizi geçirerek öldüğü açıklandı.

Olayın ardından ortadan kaybolan 45 yaşındaki 'Dr Bumbum' lakaplı estetikçi Furtado için tutuklama emri çıkarıldı. Furtado'nun kız arkadaşı da operasyonda bulunduğu şüphesiyle gözaltına alındı.

Instagram hesabında 650.000 takipçisi olan Furtado sıklıkla Brezilya televizyonlarında boy gösteriyordu. Rio de Janerio Eyaleti Yerel Tıp Konseyi de Calixto'nun ölümüyle ilgili olarak soruşturma başlattıklarını ilan etti.

Brezilya medyasında yer alan bir iddiaya göre, polis Furtado'yu daha önce 4 kez yasal olmayan şekilde tıp uygulamaları gerçekleştirmekle de suçlamıştı.

Brezilyalı Estetik Cerrahlar Derneği Başkanı Niveo Steffen, konuyla ilgili açıklamasında 'endüstrinin giderek uzman olmayan kişilerce işgal edildiğini' belirterek "Bir apartman dairesinde estetik cerrahi operasyonu yapamazsınız. Birçok kişi etik olmayan yollarla hastalara bir rüya, fantazi satıyor. Ve insanlar ucuz fiyatlara aldanarak şartların uygun olup olmadığını düşünmüyor" dedi.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR