"Podyumda fiziği ve yüzü benden bin kat güzel olan modeller var ama..."

Başarılı sunucu ve model Çağla Şıkel, önceki gün Etiler’deydi. Bir oyuncak dükkanından çıkan Şıkel, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Değişik tarzdaki ceketiyle dikkat çeken Şıkel, oğullarının tatilde olduğunu ve evde kendini beklediklerini belirtti. Sunduğu program ve YouTube kanalı devam eden Şıkel; “Çoktan her şey dijitale kaydı. Geç kalanlar şimdi daha yeni geliyor. Benim iki yılım doldu.

Ben birilerinin gazına gelip değil gerçekten anlatacak hikayelerim olduğu için açtım. Keyifli sohbet edeyim diye başladım. Ama şu anda çok başka yere geldi. Bir milyon takipçim oldu” deyip şöyle ekledi; “Güvenilir bir kitlem oldu. Markalarla aram çok iyi değil. Çünkü güvenmediğim, denemediğim bir markayı paylaşmıyorum. Onca güveni parayla satın alamazsınız”

“MÜTHİŞ BİR HEYECAN YAŞIYORUM”

Öte yandan moda ve mankenlik sektörünün eskisi gibi rövanşta olmadığı ve kendisi de dahil olmak üzere Deniz Akkaya, Özge Ulusoy… gibi mankenlerden sonra podyumu sallayan isimlerin çıkmadığı hatırlatılan Şıkel konuyla alakalı; “Biz hala salladığımız için gelmiyor olabilirler.

Modellik mesleği çok enteresan. Podyumda fiziği ve yüzü benden bin kat güzel olan modeller var ama o modellerimiz yirmi sene sonra da podyuma çıkarken heyecanlanacak mı? Yürümüş olmak için mi çıkıyorlar? O ışığa sahipler mi? Ben hala müthiş bir heyecan yaşıyorum. Ben kesinlikle bu meslekte ve sahnede olmak için yaratılmışım. Bence elliye geldiğimde de aynı şeyi konuşuyor olabiliriz” (Sözcü Gazetesi, Emre Çevik)

 

YORUM YAP
YORUMLAR