Özgür Aras: Hande Erçel'i infaz etmeyin

Hande Erçel'in annesi çok hasta… Bunu aylar önce yazmıştım. Hem de uzun süredir. Hastanede yatıyor ve ağır bir hastalıkla savaşıyor. Yüzleri bir türlü gülmüyor. Kızın anlatmaya hali yok.

Geçenlerde tesadüfen Hande Erçel'le aynı ortamda bulundum. Kendisiyle kısa bir sohbet ettik. 

Hande Erçel'in annesi çok hasta… Bunu aylar önce yazmıştım. Hem de uzun süredir. Hastanede yatıyor ve ağır bir hastalıkla savaşıyor. Yüzleri bir türlü gülmüyor. Kızın anlatmaya hali yok.

Şu an dünya umrunda değil

Ama geçenlerde onunla ilgili şu haberi okudum: Hande Erçel, TRT'de başlayacak bir dizi için deneme çekimi yapmak istememiş. "Bu saatten sonra ne deneme çekimi" diye itiraz edince de kriz çıkmış. Buraya kadar hepsi doğru. Ama "Hande Erçel'in 'Bu saatten sonra ne deneme çekimi?' diye itiraz etti" cümlesi yanlış. Esas cümle "Bu saatten sonra ne deneme çekimi?" değil; "Benim deneme çekimine halim yok!" Bu kız aylardır hastane odasından çıkmıyor. Bazen gözüne uyku girmiyor.

Ne çekim, ne de başka bir şey düşünecek hali var. Konu iyi anlatılmadığı ve kendini anlatmak istemediği için Hande Erçel'e yargısız infaz yapıyoruz. Onun derdi ne çekim ne de şöhret...

"Sevgilisi ile ayrıldılar; barıştılar. O oldu, bu oldu" derken de aynısı geçerliydi. Sevgiliye ayıracak vakti yok ki!

"Hande Erçel çok zayıfladı" diye haberler yapılıyor. Kız zayıflamadı; eridi eridi. Ne zayıflaması arkadaşlar annesi gidiyor, siz görmüyorsunuz; ama kız çırpınıyor. Annesi hayatta kalsın diye çırpınırken, bir mucize olsun diye bekliyor.

Murat Dalkılıç bu zor süreçte...

Bu arada yine yanlış bilinen bir şeyi daha düzelteyim.

Hani Arda Turan ve Berkay arasında yaşanan o tatsız olay var ya… Sonrasında Murat Dalkılıç için de "Hastanede Arda Turan'ın bebeğini ziyarete gitti" dedik ve iki arkadaşın arası açıldı.

Biliyor musunuz? O ziyaret, o ziyaret değil. Murat Dalkılıç, hastaneye Hande Erçel'i ve annesini ziyaret için gitmişti.

Kimse kendini anlatmak ya da bir şeyler izah vermek zorunda değil; ama bazen doğrular da başka olabiliyor.

O yüzden birilerini yargısız olarak infaz etmeden önce insanların hayatlarında ne sıkıntılar yaşadığını bilmek, biraz da olsun kendimizi onların yerine koymak gerekir...

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)


 

YORUM YAP
YORUMLAR