Özel Haber: Berkay burnundan nefes alamıyor, zor konuşuyor

Arda Turan'ın habersizce yandan gelerek suratına hızla kafa vurduğu şarkıcı Berkay Şahin, doktorların "Uzanıp dinlenmelisin" demesine rağmen hastanedeki suit odasında hep ayaktaydı; peki ama neden?

- Bilal Özcan yazıyor - 

Arda Turan’ın kafa atarak burnunu kırdığı şarkıcı Berkay Şahin’in burnundan nefes alamadığını, bu nedenle konuşmakta zorluk çektiğini öğrendim…

Geçirdiği ameliyat sonrası burnunda ödemler oluşan, tamponlarla burnu tıkalı olan sanatçının ay sonuna kadar durumunun düzeleceği ümit ediliyor.

Bugün hastaneden taburcu edilen sanatçıya doktoru, ay sonuna kadar kesin istirahat etmesi gerektiğini söyledi. Berkay, doktoru tarafından her hafta düzenli olarak sağlık kontrolünden geçirilecek.

Berkay Şahin son zamanlarda en çok ekstra işe giden ve konser veren sanatçı durumundaydı.

Zararı şimdiden 1 milyon liranın üzerinde

Her hafta ortalama 4 işinin garanti olduğu anlatılıyor.

Berkay’ın önemli bir özelliği hiç iş ayırt etmemesi… Festivallere de gidiyor, düğünlerde de çıkıp söylüyor, halk konseri de veriyor, bayi toplantılarına da katılıyor, mekanlarda, örneğin Jolly Joker’de de çıkıp şarkı söylüyor.

Çok çalışkan olması, iş ayırmaması ekibini de çok mutlu ediyor.

Çünkü onunla çalışan herkes devamlı para kazanıyor…

Berkay, hem kazanıyor hem de kazandırıyor. 

Berkay’ın yakınları, iptal edilen konser sayısının iddia edildiği gibi 4 olmadığını, olayın meydana geldiği günden bu ayın sonuna kadar sanatçının toplam 14 işinin iptal edildiğini söylediler.

Berkay’ın Arda’nın attığı kafadan dolayı ay sonuna kadar anlaşmalı olduğu işlere gidemeyeceği için maddi kayıbının şimdiden 1 milyon lirayı aştığı vurgulanıyor.

Menajerlik şirketi de Arda’ya dava açıyor!

Bu arada, Kasım ve Aralık ayı ve yılbaşı gecesi iş takvimi de dolu olan Berkay’ın ekibi, sanatçının bir an önce sağlığına kavuşması için dua ediyor.

Ve sıkı durun, Berkay ve eşi Özlem Şahin’den ayrı olarak sanatçının bağlı olduğu menajerlik firması da Arda Turan’a dava açmaya hazırlanıyor. 

Çünkü, işleri altüst olmuş durumda ve zararları büyük. Şu anda hem Berkay’ın hem de şirketinin avukatları, açacakları dava dosyalarının hazırlığıyla uğraşıyorlar.

Berkay yapılanı kabullenemiyor!

Öte yandan Berkay’ın hastanede kaldığı 3 gün süresince çok sıkıldığı ve kendisine yapılanı kabullenemediği için yerinde duramayıp, süit odasının içinde devamlı tur attığını öğrendim.

Doktorunun, “sırtüstü uzanıp dinlenmelisin” uyarısına rağmen sürekli ayağa kalkan Berkay son olarak arkadaşlarına, “Çok sıkılıyorum, bana play station getirtin” diyerek ekran karşısına oturup biraz olsun oyalanabilmiş.

Her ziyaretçiye yemek ısmarladı

Doktoruna iki gündür, evine gitmek istediğini söyleyen Berkay, bu sabah yapılan muayenesinde daha iyi olduğu görülünce taburcu edildi.

Berkay’ı ameliyatın ardından üç gün konakladığı hastanede arkadaşları, dostları, akrabaları ve iş arkadaşları hiç yalnız bırakmadı.

Berkay’ın her gelen konuğunu odasında, yemek ısmarlamadan bırakmadığı konuşuluyor.

 

Bu sabah taburcu olmadan önce, aşağıda 20 civarında muhabir ve kameramanın beklediğini öğrenince, “Arkadaşlar erkenden benim için gelmiş, hepsine kahvaltı söyleyin” diyerek hastane kafeteryasında hepsine açık büfe kahvaltı ısmarladığı belirtildi.  

Arda gerilmiş ve hızla gelip yandan kafa vurmuş

Bu arada, Gizli Kalsın isimli eğlence mekanındaki darp olayını yaşayan bir görgü tanığı Arda Turan’ın kafa atma olayı hakkında şunları söyledi:

“Onların biraz ilerisindeydim, Berkay ayakta birisiyle konuşurken Arda Turan’a hafif yan duruyordu. Bir anda nasıl oldu anlamadım, Arda Turan iki adım atıp ve yandan gelerek Berkay’ın suratına kafa attı. Bir anda ortalık karıştı. Arda’nın gerilerek gelip hızla kafa vurması bana bir anda futbolculuğunu anımsattı.”

- Bilal Özcan -

En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR