Özcan Deniz'in babası Sadık Deniz hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’in babası Sadık Deniz hayatını kaybetti. Sadık Deniz, 1 yıldır kanserle mücadele ediyordu. Daha yeni baba olma heyecanı yaşayan Özcan Deniz'in bu mutluluğu babasının durumunun ağırlaşmasıyla gölgelenmişti.



Özcan Deniz'in babası bir süredir akciğer kanseriyle mücadele ediyordu. Hastalık son zamanlarda bağırsaklara da yayılmıştı. Sadık Deniz'in cenaze namazı bugün Zekeriyaköy Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak. Deniz, cenaze namazından sonra Kilyos Mezarlığı’na defnedilecek.

Torunu için aynı hastaneye yatmışlardı

Deniz, 1 yıldır kanserle mücadele eden babası Sadık Deniz’in torununu görmesi için eşini aynı hastaneye yatırmıştı.

Ünlü oyuncu 29 Nisan günü doğum gerçekleştikten sonra, ikinci katta eşinin yanında yatan oğlunu, dördüncü katta yatan dedesine götürmüştü. Torununu görüp seven dedenin durumunun daha sonra ağırlaşması Özcan Deniz’in babalık sevincini gölgelemişti.

- Değerli sanatçı Özcan Deniz'in, babasının vefatından dolayı duyduğu acıyı paylaşırım... Allah rahmet eylesin, Özcan Deniz'in ve ailesinin başı sağolsun - BİLAL ÖZCAN - 

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR