Öykü Karayel ve Can Bonomo evliliğine seçim engeli

Yaşadıkları seviyeli ilişkilerini evlilikle taçlandırmaya hazırlanan Öykü Karayel ve Can Bonomo, seçim engeline takıldı. Çiftin seçimden dolayı Haziran ayındaki düğünlerini Temmuz ayına erteledi.

Oyuncu Öykü Karayel ve şarkıcı Can Bonomo çifti Aya Yorgi Koyu’nda 300 davetlinin katılacağı düğünlerinin tarihini daha önce Haziran ayı olarak planlamalarına rağmen, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleriyle nedeniyle 14 Temmuz’a erteledi.

SABAHA KADAR EĞLENECEKLER

Düğüne ünlü isimlerin katılması beklenirken, akşam yemeğinin ardından mekanda after parti verileceği bilgisine ulaşıldı. Sabah saat 04.00’e kadar sürecek partide ayrıca Can Bonomo için bir sahne kurulacağı ve damat olarak şarkı söyleyeceği ileri sürüldü.

ÖYKÜ KARAYEL KİMDİR?

1990 doğumlu oyuncu Öykü Karayel, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.
Üniversitenin son yılında Tiyatro Krek’te, Berkun Oya’nın yazıp yönettiği ‘Güzel Şeyler Bizim Tarafta’ oyunundaki performansıyla başarılı bir çıkış yakalayarak Türkiye Tiyatro Eleştirmenleri Birliği’nden ve Sadri Alışık Sinema Tiyatro Ödülleri’nden ödülle döndü.

Karayel, televizyon izleyicisinin karşısına ilk defa ‘Kuzey Güney’ dizisiyle çıktı. 

2014 yılında Tiyatro İn tarafından sahnelenen ‘Katil Joe’ oyununda rol alan Karayel, 2015 yılında ‘Kara Para Aşk’, ardından da ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’in ilk sezonunda Dilruba karakteriyle yeniden televizyon izleyicileriyle buluştu.

YORUM YAP
YORUMLAR