O eski halimden eser yok şimdi ızdırap içinde Lamborghini'sizim şimdi.

Sosyete ve magazin dünyasının ünlü isimlerinin şu sıralar en çok konuştuğu konu Atalay'ın artık Lamborghini yerine mütevazı bir Hyundai otomobile biniyor olması.

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ile evli olduğu dönemlerde milyonluk araçlara binen Asena Atalay, boşandıktan sonra farklı bir hayat sürmeye başladı. Sosyete ve magazin dünyasının ünlü isimlerinin şu sıralar en çok konuştuğu konu Atalay'ın artık Lamborghini yerine mütevazı bir Hyundai otomobile biniyor olması. Atalay'ın yeni aracının ortalama değeri 70-75 bin TL bandında. Atalay'ın şu sıralar kimseyle konuşmak istemediği, telefonlara dahi çıkmadığı öğrenildi.

1989 İzmir doğumlu, Ankara Bilkent Üniversitesi İşletme bölümü terk Asena (Erkin) Atalay, futbolcu eşi Caner Erkin'den boşandıktan sonra zor günler geçiriyor. Şu sıralar ünlüler dünyasında en çok konuşulan konulardan biri Asena Atalay’ın şaşalı hayatından, son derece mütevazı bir hayata geçiş yapması.

Hayaller Lamborghini, gerçekler Hyundai

Futbolcu Caner Erkin ile evli olduğu dönemde gece kulüplerini kapatan, sosyal medya fenomenleriyle takılıp su gibi para harcayan, farklı Lamborghini araçlar kullanan ve gazetelerin birinci sayfalarını süsleyen Erkin’in artık değeri milyonlarca lirayı bulan otomobiller yerine Hyundai marka yaklaşık 70 bin TL değerinde bir otomobil kullandığı ortaya çıktı.

Milyonluk otomobilleriyle ünlenen Asena Atalay, eski günlerini mumla arıyor

Magazin kulislerinde konuşulanlara göre maddi açıdan zor günler yaşayan Atalay, geçmişte görüştüğü birçok arkadaşı ile de artık görüşmüyor ve lüks semtlerde eskisi kadar boy göstermiyor.

Babası tiyatro merkezini bile kapattı

Öte yandan Atalay’ın babası Oktay Atalay'ın sahibi olduğu tiyatro ve gösteri sanatları merkezi Massk Sahne’nin de kapılarını kapattığı öğrenildi. 350 kişilik gösteri salonu, bin 200 metrekarelik aktif kullanım alanı ve geniş fuayesi bulunan mekan Maslak Mashattan'da 11 Kasım'da sanatseverler ile buluşmuştu.

YORUM YAP
YORUMLAR