Nihat Kahveci Roma'da imza attı!

Beşiktaşlı eski futbolcu Nihat Kahveci, yaklaşık altı aydır birlikte olduğu eski manken Fulya Sever'le dünya evine girdi



Cadde'nin haberine göre; Spor yorumcusu Nihat Kahveci (38) ile Roma’da Fulya Sever (32), Roma Tivoli'de 1400 yılında yapılan antik bir binada, sade bir nikahla hayatlarını birleştirdi.

Çiftin nikah şahitliklerini yakın arkadaşları üstlendi. Yarın akşam İstanbul'a dönecek olan ikili, işlerini nedeniyle bir hafta istanbul'da kaldıktan sonra balayına çıkacak.



Fulya Sever kimdir?

Fulya Sever 1986 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Miss Globe Turkey 2010 birincisi ve aynı zamanda Miss Globe İnternational dördüncüsü olarak ünlenen Fulya Sever,  Barcelona ve Pariste modellik yapan ünlü güzel bu mesleğiyle yetinmeyip Academy 35.5 da Altan Gördüm eğitmenliğinde oyunculuk dersi almıştır.

Gülgün Feyman ‘dan da spikerlik eğitimi almıştır, Üniversite’den Gıda Mühendisi olarak mezun olmuş ve iki mesleğini de birleştirerek spor ve beslenme üzerine TV programları yapmaktadır.

Kadınca dergisinin genel yayın koordinatörüdür. Dergisinde spor ve çeşitli alanlarda yazılar yazmaktadır. Bir yardım derneğinin başında yer almaktadır.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR