Mustafa Ceceli'ye şok: Radyo listelerinden şarkıları çıkartıldı, konserleri iptal edildi

Ses sanatçısı Onur Akay, Mustafa Ceceli'ye radyolardan ambargo konulduğunu ve Ceceli’nin çok sayıda konser programının da iptal olduğunu iddia etti

Mustafa Ceceli, Mayıs 2017'de 9 yıllık eşi, oğlu Arın'ın (7) annesi Sinem Gedik'ten boşanmış, 45 gün sonra Selin İmer ile evlenmişti.



Eski eşi Sinem Gedik'e ''Oğlumu istiyorum'' diye velayet davası açan Mustafa Ceceli'nin dava dosyasında yer verdiği video ortalığı karıştırmıştı.

Sinem Gedik'in Kanlıca'daki villasında şarkıcı İntizar ile samimi olduğu görüntüler internete düşünce, Mustafa Ceceli büyük tepki çekmişti.

Sosyal medyada eski eşinin evine gizli kamera yerleştirmekle suçlanan Mustafa Ceceli dün kendini şu sözlerle savundu:



''O görüntüler benim elime kimliği belli olmayan kişilerden, e-mail yoluyla geldi. Kimsenin evine girmedim, kamera da yerleştirmedim. Söz konusu ilişki boşanma öncesi başlamıştır. Çocuğum yaşadığı travmalarla ruhsal durumu bozulmuştur. Tek düşüncesi evladı olan bir baba olarak o görüntüleri basına sızdıracak son kişiyim. Çocuğumun annesinin de bulunduğu görüntüleri kamuya sızdıranlarla hukuk önünde hesaplaşacağım.''

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR