Münevver Karabulut’un ailesinin avukatı Münevver’le ilgili çarpıcı gerçekleri yıllar sonra açıkladı

Münevver Karabulut’un ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir yıllar sonra gerçekleri dile getirdi.

Münevver Karabulut’un ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir yıllardır çoğunluğun yanlış bildiği konuya Fatih Altaylı’nın programında açıklık getirdi.

“Garipoğlu ailesinin maddi durumu iyi. Münevver Kanada’da dil eğitimi almış, Cem ile aynı okula gidebilecek maddi duruma sahip, Galata Köprüsü’nün altındaki birçok restoran dayılarına ait. Dayıları yılın 6 Ayı Amerika’da yaşıyor, orada da işyerleri var. Bunu vurgulama sebebim; Münevver’in kardeşi Enver’in cinayet sonrası yurtdışına gitmesi ailenin karşı taraftan bir menfaat temin ettiğine yönelik iddialara neden olmuştu, bu doğru değil” dedi.

Ayrıca avukat “Beni davadan çekilmem için, kurşun gönderip, ölümle tehdit ettiler, 3 milyon dolar teklif ettiler ama yolumdan dönmedim, ücret almadan ailenin avukatlığını üstlendim. Daha önceki avukatları bu sebeplerden ailenin avukatlığını yapmayı bırakmıştı.” dedi
AVUKAT SON OLARAK CEM GARİPOĞLU’NUN ME-ZARININ AÇILMASI İÇİN ANAYASA MAHKEMESİNE BAŞVURACAĞINI SÖYLEDİ (Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanlığı red talebi gönderdiği için bir üst mahkemeye başvuruyorlar)

 

YORUM YAP
YORUMLAR