Mehmet Ali Erbil yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi!

Bu sözler kavga çıkarır! Mehmet Ali Erbil genç oyuncuları topa tuttu. Kerem Bürsin için olay sözler...

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve genç oyuncu Tolga Yüce, "The Hope" (Umut) adlı Hollywood filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Dünyaca ünlü yıldızların yer alacağı yapım, en prestijli film festivallerinde yarışacak.

İki yıldız, önceki gün filmin afiş çekimi için Nişantaşı'nda bir araya geldi. Yönetmen koltuğunda Türk asıllı Sean GK'in oturacağı, yapımcılığını NewWayFilm'in üstlendiği filmde Mali, ters köşe yapıp alzheimer hastası bir adamı canlandıracağını söyledi. Festival filmlerinde büyük paraların konuşulmadığını ve egoların ön planda olmadığını söyleyen Erbil, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Türk oyuncuları egolu bulduğunu söyleyen Erbil, "İki günlük oyuncular bizde dünyanın parasını alıyorlar.

Nitekim sinemayı bitirdiler. Yakında dizileri de bitirecekler. Bu bütçelerle televizyonları nasıl sürdürecekler. 2 milyon TL bölüm başı para alıyor yapımcılar" diye konuştu.

5 BİN EURO'YA KOLUNU KALDIRMAZ

Kerem Bürsin'in "Türk oyuncularda ego oluyor" sözleri hatırlatılınca Mali "Kendi ne yapıyor? Kendi almıyor mu para?

Bedavaya mı çalışıyor. Size örnek vereyim. Romanya'nın en ünlü aktörü ayda 5 bin euro'ya oynuyor günlük dizide. Bizimkiler o paraya kolunu kaldırmaz. Biz öyle büyük paraları bir arada görmedik" ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
YORUMLAR