Mehmet Ali Erbil aradı ve Seda Sayan'ı niye suçladığını açıkladı

Bugün Beyaz TV'deki programda partnerim Sinem Yıldız da ben de şok olduk. Neden mi? Anlatayım...

MEHMET ALİ ERBİL’DEN SICAK AÇIKLAMA: DOKTORUM ESKİ KARIMI UYARMIŞ! 

Mehmet Ali Erbil’in Beyaz TV ekranlarına Beyaz Magazin programına bağlanıp, 40 yıllık arkadaşı Seda Sayan’a ağır sözlerle sitem etmesinin yankıları sürüyor. 

Erbil telefonun ucundan şöyle sesleniyordu bizlere,

"Story'de bir yazı paylaştım görmediniz mi?"

Hemen baktık tabii...

Yazı şöyleydi:

"Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun, televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyorlar."

Biraz anlatınca, bu yazıyı paylaşma sebebi olarak, Sayan'ın kendisini hastalığı boyunca sadece bir kere ziyaret etmesi olduğunu öğrendik.  

Hepimizi şaşırtan bu olay ve ardından Seda Sayan’ın, tatil için bulunduğu Miami’den Erbil’e verdiği cevap, magazin gündemini oldukça sarstı. 

Seda Sayan cevabında şöyle diyordu: 

“Tuğba ile evliyken evdeki hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var, bence işine bak ruhunu arındır. 

Ayrıca bu olay da benim geçmişimi kirli yapmaz. Zaten boşanma nedenin bu olay olduğu için tüm yakınındaki eşlerin ailen herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Ben dış kapının dış mandalıydım. Geçmişi kirli olan sensin.“ 

Az önce Mehmet Ali Erbil aradı, “Bilal okudun mu Seda benim için tecavüzcü demiş. Soruyorum, mahkeme kararı var mı, tutanak var mı? Hiç böyle bir şey söylenir mi? Ayrıldığım karım bile böyle bir şikayette bulunmamışken hem de... 

Sonra sözü, bugün yayında bizleri de çok şaşırtan, canlı yayına bağlanıp Seda Sayan için yaptığı o şaşırtıcı konuşmaya getirdi: 

“Beni tedavi eden doktor, eski eşim Nergis hanıma demiş ki “Bu tip hastalık geçirenlerde, böyle çok uzun süren tedavilerden sonra, ani çıkışlar, sitemler, şaşırtan tepkiler olabilir... Bu da öyle bir şey herhalde. Bende bu şekilde ortaya çıktı...” 

YORUM YAP
YORUMLAR