MasterChef Batuhan Bayır'dan All Star'a Seda Sayan'lı veda!

MasterChef Türkiye All Star yarışmasına veda eden son isim Batuhan Bayır oldu.

MasterChef Türkiye All Star'da ilk 7'ye kalan isimler belli oldu. Artık her yarışmacının her gün ceket için yarışacağı MasterChef Türkiye All Star'da programa veda eden isim Batuhan Bayır oldu.

Sosyal medya hesabından veda yazısı yayımlayan Batuhan Bayır paylaşımına bir de Seda Sayan'ın Ah Geceler şarkısını ekledi. Bayır paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bir maceranın daha sonuna geldik. Batu yeni maceralara kaçar. Bu sene MasterChef'in tadı benim için çok daha farklıydı, keyif alarak yarıştığım yeni arkadaşlar edindiğim ve çok eğlendiğim bir sezon oldu benim için. Kupayı kazanmanın ve o önlüğü giymenin önemi tabii ki benim için çok önemliydi fakat olmadı...

Bazen olmaz. Hayatta her zaman ilerlememi sağlayacak ve beni daima motive edecek hedefler bulmuşumdur şimdi sıradaki heyecanım, sahibi olduğum restaurantımda siz değerli izleyicilere ve misafirlerime lezzetli yemekler sunarak keyifli vakit geçirmeniz için çalışacağım. Bu 7 aylık macerada şeflerime, kocaman MasterChef ekibine ve yarışmacı arkadaşlarıma teşekkür ederim."

YORUM YAP
YORUMLAR