Kuruluş Osman'a bomba transfer!

Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı 4. sezonuyla da adından söz ettiren Kuruluş Osman dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

4. sezonuyla ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden ve yayınlandığı gün tüm rakiplerini tahtından eden Kuruluş Osman dizisi kadrosuna yeni isimleri dahil etmeye devam ediyor.

DENİZ BARUT KURULUŞ OSMAN KADROSUNA DAHİL OLDU

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Deniz Barut Kuruluş Osman'ın kadrosuna dahil oluyor. 105. Bölümde sonra dizide seyirci karşısına çıkacak olan başarılı oyuncu, İsmihan Sultan'ı oynayacak. 

DENİZ BARUT KİMDİR?

Deniz Barut, 19 Mart 1983 yılında Denizli'de dünyaya gelmiştir. İzmir Ege Üniversitesi Spor Akademisi mezunudur.

Deniz Barut, 1997 yılında Elite Model Look güzellik yarışmasına katılmış ve yarışmada 2. olmuştur. Podyumların ardından Kaybolan Yıllar isimli dizi ile oyunculuk kariyerine adım atan Deniz Barut daha sonra Lale Devri, Kara Para Aşk ve Anneler ile kızları dizilerinde rol almıştır.

2005 yılında yönetmen Şafak Bakkalbaşıoğlu ile evlenen Deniz Barut'un 2 oğlu bulunmaktadır.

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI

Kuruluş Osman kadrosunda; Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun Hatun), Seda Yıldız (Edebalı), Hakan Yılmaz (Kantekuzenos), Özge Törer (Bala Hatun), Rüzgar Aksoy (Turgut Bey), Çağrı Şensoy (Cerkutay), Yiğit Uçan (Boran), Deniz Hamzaoğlu (Bayındır Bey), Nihat Altınkaya (Olof), İpek Karapınar (Frigg), Emin Gürsoy (Kumral Abdal) gibi ünlü isimler alıyor.

YORUM YAP
YORUMLAR