KizlarSoruyor tarafından gerçekleştirilen anket sonuçlarına göre...

KizlarSoruyor tarafından hazırlanan ‘Sezonun heyecanla ve özlemle beklenen dizisi hangisi?’ anketinin sonuçları açıklandı.

Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor güncel anketler devam ediyor. Hazırlanan anket ile üyelere ‘Sezonun heyecanla ve özlemle beklenen favori dizisi sizce hangisi?’ sorusu soruldu. 

Ankette dev oyuncu kadrosu ve hikayesiyle fark yaratan Çukur oyların yüzde 55’ini alarak açık ara birinci oldu. Onu yüzde 23 oyla Ufak Tefek Cinayetler takip ederken Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisi yüzde 12 oy aldı. İstanbullu Gelin yüzde 10 oy oranıyla dördüncü oldu. 
Ankette kız erkek dağılımında da sonuç değişmedi; kızların yüzde 43’ü, erkeklerin ise yüzde 65’i sezonun heyecanla ve özlemle beklenen favori dizisi olarak Çukur’u tercih etti. 

KizlarSoruyor hakkında: 

Kadınların ve erkeklerin hayata dair her konuda birbirlerine soru sormak, yardım etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor yine aynı ekip tarafından ABD'de kurulan GirlsAskGuys platformunun Türkçe versiyonudur.

Platformda kadın ve erkeklerin birbirilerine yönlendirdikleri soru/görüş bölümlerinin yanı sıra aşk ilişkilerinden alışverişe, sağlıktan güzelliğe pek çok konuda zengin içerikler ve anketler üyelerin katılımıyla hazırlanıyor. Sitede ayrıca ünlü isimlerin KizlarSoruyor üyelerinin sorularını yanıtladığı özel röportajlar ve canlı yayınlar yer alıyor.    

* KizlarSoruyor’un aylık 17 milyon tekil ziyaretçisi,  70 milyon sayfa gösterimi bulunuyor. 
* Kullanıcılar günde 200 bin paylaşım yapıyor. 
* KizlarSoruyor’un %78’i Y Kuşağı. 
* KizlarSoruyor’un % 55’i Kadın, % 45’i Erkek.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR