Khloe Kardashian kardeşi Kendall Jenner'ın doğum gününü bugüne kadar görülmemiş fotoğraflarla kutladı

Khloe Kardashian sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kardeşi Kendall Jenner'ın doğum gününü kutladı.

Kardashian ailesinin en popüler isimlerinden olan Kendall Jenner yeni yaşını kutladı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Khloe Kardashian, Kendall Jenner'ın doğum günü için özel fotoğraflar yayınladı. Khloe Kardashian, Jenner ile çocukluk yıllarında çekildiği kareleri şu notla paylaştı;

"Kendall, sen tanıdığım en nadir, sadık, nazik, çok yönlü ruhlardan birisin. Yaratıcılık, şefkat, merak ve gizemle dolusun. Zihnimi farklı bakış açılarına açıyorsun. Başkalarını kendilerine meydan okumaya ve olduklarının daha iyi bir versiyonları olmaya teşvik ediyorsun. Model, DJ, fotoğrafçı, hayvansever, adrenalin bağımlısı, bilek güreşi şampiyonu... Eğer başarılı olduğun her şeyi yazsaydım bu liste çok uzun olurdu.

Sen çekici ve ilham vericisin. Bulaşıcı bir neşe getiriyorsun. Tanıştığın herkesin üzerinde bir iz bırakıyorsun. Ne olursa olsun seni sen yapan büyüyü hiçbir şeyin veya hiç kimsenin elinden almasına izin vermemeni seviyorum. Seni bu kadar özel kılan bu.

Yanımda senin kadar özverili ve sevgi dolu biri olduğu için çok şanslıyım. Seni seviyorum, sana saygı duyuyorum, olduğun her şeye değer veriyorum. Güveninizin parlamaya devam etmesine izin verin ve asla kendinizden başkası olmayın. Bunu sana söylememe ihtiyacın olmadığını biliyorum. Sen her bakımdan mükemmelsin. Seni seviyorum tatlı melek kardeşim!

Kaç yaşına gelirsen gel, sonsuza kadar benim küçük kız kardeşim olacaksın. İlk bebeğim... Seni ve yaptığın her şeyi desteklemek için her zaman burada olacağım. Doğum günün kutlu olsun tatlı, güzel kız kardeşim!"

YORUM YAP
YORUMLAR