Kerem Bürsin’in sırt baklavaları!..

Sabah gazetesi köşe yazarı Yüksel Aytuğ, Kerem Bürsin ile başroldeki arkadaşı İbrahim Çelikkol’un kaslarını masaya yatırırsa!..

Geçenlerde Kanal D'deki 'Muhteşem İkili' dizisini kritik ederken, başrol oyuncuları İbrahim Çelikkol ile Kerem Bürsin'in sık sık yapılı vücutlarını sergilemeleri yüzünden olayın bir 'baklava festivaline' dönüştüğünden dem vurmuştum.

Kerem Bürsin, geçen hafta yine vücuduyla gündemdeydi. Dizideki 'spor salonunda çalışma' sahnesinde Kerem yine özellikle genç kızların nefeslerini kesti. Öyle ki, görüntüler Kanal D'nin '2. Sayfa' programında da Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı tarafından adeta kare kare analiz edildi. Gülşen Yüksel, Kerem'in arkadan çekilmiş görüntüsünü hayretler içinde yorumlarken, "Ben sırtta da baklava olduğunu bilmiyordum. Kerem sayesinde öğrendim" dedi.
 

Gerçekten de Kerem'in sırt kasları, sıra dağlar gibiydi. Pekiiiii... İsminin önünde 'oyuncu' titri bulunan birinin sürekli vücuduyla gündeme gelmesinden Kerem Bürsin rahatsız oluyor mudur acaba?
 

Yönetmenin sürekli "Sıyır bakalım tişörtünü" demesi, onda nasıl bir ruh hali yaratıyordur? "Biseps kasları ne müthiş?" denmesi yerine "Yahu şu romantik sahnede ne oynamış be!" denmesini tercih eder miydi acaba? İlk gördüğümde kendisine soracağım...


YORUM YAP
YORUMLAR