Kardashian kardeşler savaşı!.. Sen 'Kim'sin dedi...

Bir süre önce kardeşi Kim ile kavga eden Kourtney Kardashian, Instagram'daki paylaşımlarıyla Kim'e adeta meydan okudu

Keeping Up With The Kardashians adlı reality şov programının yıldızları Kim ve Kourtney Kardashian, bundan iki ay önce büyük bir kavga etmişti.

Kourtney Kardashian, Kim'e “iğrenç” ailesinin bir parçası olmaktan dolayı utandığını söylemişti.

Karşılıklı küfürleşmelerin olduğu kavgada Kourtney, "Hepimizin kendi öncelikleri var. Benim önceliğim anne olmak. Yeterince param olsaydı çalışmazdım, bu programı yapmazdım. Tam zamanlı anne olurdum. İşte benim istediğim şey bu" demişti.

"En az heyecan uyandıran Kardashian"

Buna Kim Kardashian'ın yanıtı ise, “Benim öyle değil mi sanıyorsun? Çekim çocuklarımızla birlikte yapılacak. Benim de birinci önceliğim annelik. Bunu ben yapabiliyorsam sen de yapabilirsin” şeklinde oldu.

39 yaşındaki Kourtney ayrıca 37 yaşındaki kardeşi Kim Kardashian tarafından "en az heyecan uyandıran Kardashian" olarak nitelendirilmişti.

Üç çocuk annesi Kourtney, kardeşi Kim'e yanıldığını göstermek istiyor gibi görünüyor. Scott Disick'in eski karısı olan Kourtney, California'daki malikanesinin bahçesinde çekilmiş, siyah bikinisiyle trambolinde zıplarken çekilmiş fotoğraflarını, takipçilerinin beğenisine sundu.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

 

YORUM YAP
YORUMLAR