Kadınların En Sevdiği 7 Seks Pozisyonu

Kadınlar hızlı orgazm olacağı seks pozisyonlarını sevmektedirler ve orgazmı kolaylaştıracak seks pozisyonları bulunmaktadır.

Kilit Seks Pozisyonu

Kilit pozisyonu erkek ile kadın arasındaki tüm mesafeleri kapatmaktadır. Kadın erkeğin üzerine uzanır ve kollarını erkeğin boynuna dolar. Daha sonra ise bacaklarını birleştirerek penisi vajina içerisine alır. Bu şekilde sürtünmeyi meydana getirerek daha çok zevk ağlamayı yeğler. Erkek ise kalça kısımlarını tutarak kadını kendisine bastırır. O esnada göğüsler birleşecek ve kadın ile erkeğin arasındaki tüm mesafeler kapanacaktır. Böylelikle ten sıcaklığını iki tarafta çok kolay bir şekilde hissedecektir

Misyoner Seks Pozisyonu

Misyoner pozisyonu kadınların vazgeçemediği ve en çok sevdiği seks pozisyonları arasında yerini almaktadır. Erkeğin gücünü hissetmek kadınların hoşuna gidecektir. Misyoner pozisyonunda erkek üstte, kadın ise altta durmaktadır. Kadın iki bacağını açarak penisin vajina kısmına girmesini sağlamaktadır. Bir bacak hafif yukarıda diğer bacak hafif aşağıda olmalıdır. Erkek ise kadının üzerine gelip iki bacağın arasından birleşmeyi sağlayacaktır. Erkeğin beli hafif yukarıda olmalı ve rahat bir şekilde kadının vücuduna dudağını değdirmesi gerekmektedir. Kadın ise ellerini erkeğinin beline dolayarak kendine bastırması gerekmektedir. Böylelikle cinsel birleşme meydana gelecektir. Erkek üst kısımda olduğundan dolayı kendi gücünü hissettirip, kadının boyun kısmını ve dudak kısmına rahat bir şekilde ulaşması gerekir.

Makas Seks Pozisyonu

Kadınlar bazen cinsel ilişkide kontrolü kendi eline almayı sevmektedir. Kontrolü kendi eline alabilen kadının daha rahat bir şekilde orgazma ulaştığı bilinmektedir. Makas pozisyonunda kadın üstte olmalı erkek ise altta olmalıdır. Erkek dizlerini kırarak sırt üstü uzanmalı ve kadının kucağa oturabileceği şekilde durmalıdır. Kadın ise iki bacağını ayırıp kendi sırtını isterse erkeğin bacaklarına yaslar. İki bacağını ayırıp uzatarak cinsel birleşmenin meydana gelmesini sağlar. Böylelikle kadının en rahat şekilde g noktasına ulaşmak ve hızlı bir şekilde orgazm olması sağlanır. G noktasına uzanmak için makas pozisyonu en etkili seks pozisyonlarından bir tanesidir. Kadın bu pozisyonda rahat bir şekilde oturup kalkabilir böylece penisin iç kısma girmesi daha rahat bir şekilde sağlanır.

Köpek Seks Pozisyonu

Cinsel İlişkide en çok sevilen ve her cinsel ilişkide gerçekleşebilen seks pozisyonları arasında yer alan bu pozisyon köpek pozisyonu olarak bilinmektedir. Köpek pozisyonu kadının g noktasına ulaşabilmek için çok rahatlık sağladığından ve erkeğin tamamen kontrolü ele alabileceğinden dolayı kadınların en çok hoşuna gideceği seks pozisyonları arasındadır. Köpek pozisyonu esnasında kadın dizlerini kırarak belini yukarı kısımda tutar ve eliyle yerden destek alır. Bacaklarını ayırarak erkeğin cinsel birleşmeyi gerçekleştirmesi için bekler. Erkek ise kadının belinden tutarak cinsel birleşmeyi gerçekleştirir. Böylelikle bu pozisyonda erkek tamamen kontrolü ele alarak giriş çıkış yapabilir. Kadın da isterse kendini geriye iterek penisin daha çok girmesini sağlayabilir ve böylelikle daha çok zevk alacaktır.

Kucak Pozisyonu

Kadınlar iki vücudun birleşmesini çok sever. Erkeğin kendine bastırmasını ve iki tarafında zevk alabilmesini sağlayacak en iyi seks pozisyonlarından birisi de kucak pozisyonudur. Kucak pozisyonunda erkek bir yere sırtını yaslayıp kadını kendi kucağına alması gerekir. Kadın ise bu pozisyonda dizlerini kırıp erkeğin boynuna kollarını dolar. Erkek ise kadının kalçalarını eliyle ulaşarak cinsel birleşmeyi gerçekleştirir. Bu pozisyonda en önemli etken ise cinsel birleşme esnasında kadın ile erkek arasında öpüşmenin meydana gelmesi ve daha şehvet verici şekilde davranılması gerektiğidir. Kadın erkeğin kucağındayken kalça hareketleri yapabilir ve penisin vajina içerisinde kaymasını gerçekleştirebilir. Böylece iki tarafında kolay bir şekilde zevk alacağı görülecektir.

Kaşık Seks Pozisyonu

Kaşık pozisyonu kadının en hızlı orgazm olabileceği seks pozisyonudur. Kadın tamamen kendini erkeğine bırakır ve arkasını döner. Erkek ise kalçaların arasından vajinaya ulaşarak cinsel birleşmeyi gerçekleştirir. Kalça ve vajina penisi sıkıştıracağından dolayı kadının daha çok zevk alması mümkün hale gelir. Erkek bu pozisyon içerisinde isterse bir bacağı kaldırarak cinsel birleştirmeyi gerçekleştirebilir.

Kovboy Seks Pozisyonu

Kovboy pozisyonu esnasında kadın üst kısımda erkek ise alt kısımda olur. Kadın iki bacağını yana ayırıp erkeği karın hizasında birleştirerek cinsel birleştirmeyi gerçekleştirir. Kadın bu esnada yukarı ve aşağı yaparak cinsel birleşmedeki zevki arttırır. Kadın isterse bu pozisyonda kalça hareketleri yaparak penisin vajina içerisinde gezmesini de sağlayabilir.

 

YORUM YAP
YORUMLAR